tirsdag den 8. december 2009

Papir papir og mere papir.

Jeg har været ude og købe papir i lange baner, Jeg ved ikke hvor for men elsker gavepapir, synes der er så mange lækre mønstre rundt omkring, og så er det heller ikke det dyreste, og mulighederne med det er også store,
så jeg har klippe klistret lidt de sidste 3 dage, har lavet en del forskellige ting som både kan bruges til jul og året rundt, jeg har især været meget vild med Rie Elise Larsens smukke ugler og fugle så dem måtte jeg da lige se om jeg ikke kunne gøre kunsten efter,


Papiret er købt forskellige steder Babushka papiret og det fine med hjerterne er købt i Rema, 10 kr. stk. det med sorte tern,prikkerne, de sjove timeglad forme og blomsterne er købt i tigeren 3 for en tiger, og de to blå er købt i netto også 10 stk, og er der 70 x 2 meter i hver, så der er rimelig meget papir og lege med ;)
Mine ugler på række er lavet af håndlavet papir, også købt i netto,
Uglen er lavet af papir fra fakta.Havde et gammelt tilægs blad fra hendes verden, med skabeloner af fugle der lignede dem Rie Elise Larsen så smukt har lavet, har bare lavet nogle små ændringer på skabelonen så vingerne blev helt rigtige :)

2 kommentarer:

Helle sagde ...

Flotte Sara --Den fantasi fejler bare ikke noget ;-))

Lykke sagde ...

Det er nogle rigtig fine ting du har fået lavet. Godt at kunne blive inspireret og så lave sin egen version af tingene :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails