tirsdag den 17. juli 2012

Keep calm and carry on..... igen igen


Jeg har syet broderi, den hurtige udgave, 
Mors symaskine kan åbenbart rigtig meget, og jeg blev helt vild da jeg så hvad Musselberg havde gjort med de fine frimærker fra Hendes verden,
og jeg er i fuld gang med at fylde alle mine yndlings broderier ind i maskinen, for det er nemlig det samme program hun har.

Så jeg har fået mit yndlings broderi lagt ind og prøvet af, fine blev de, de er nu kommet i rammer, en i lækker lysblå på sort baggrund og en i fræk pink også på sort baggrund, fik syet en i større størrelse i sort på hvid baggrund, som skal på en pude.

Jeg Nyder nu at sidde med broderi i hånden, men det er da en skæg maskine :) og må da også indrømme at jeg synes bedre om de håndlavet, måske fordi jeg ved hvor meget arbejde der er i det, men maskine versionen er også overaskende fin, og jeg er nu i gang med at få frimærkerne ind også, for sådan en pude skal jeg ha mig :)

Jeg har syet snydegylp og indvendige lommer... og det er ikke sidste gang
Jeg havde regnet med at snyde gylp og indvendige lommer ville blive et problem for mig, men sådan var det slet ikke, det gik som smurt, og jeg som har gået og frygtet snyde gylp... Men hvorfor dog, det er jo pærenemt, og endnu nemmere når Laralil også lige har lavet en DIY både til lommer og gylpen ;) hun kan altså bare det der.
 
er vild med looket på bukserne, mønstret er fra et Burda blad, og jeg har fulgt 
syvejledning, aftegning af mønster slavisk,
og jeg havde store problemer med rib målene til bukserne, de virkede helt ved siden af, selve åbningen i taljen måler 66cm (på mine), og ribben skulle klippes mod fold i målene 45 x 20cm (ville gi en rib på 10cm) hmm... 90cm rib på et stykke på 66cm, det er jo ikke logisk, ikke efter mig hoved, og der var intet at tage fejl af, de er jo så smarte at de laver tegninger der viser hvordan stoffet skal(kan) ligge når der klippes, selv ribben i benene var lidt skæve i tallene, så jeg fandt min egne mål, og resultatet er jeg tilfreds med.

6 kommentarer:

Pia sagde ...

de er supersmarte :)

Julie sagde ...

Det er nemlig genialt ;0)

Helle sagde ...

he he godt du kan "låne"
KNUS MOR

Lise Halager sagde ...

Må helt sikkert eksperimentere med broderi også - dine er blevet super flotte.
Kun fantasien der sætter grænser - og den har vi to jo heldigvis rigelig af ;o)
Knus

Bournonville sagde ...

det synes jeg helt sikkert at du skal, Det er nemmere end jeg havde troet.
og fantasien gør bare mulighederne meget større :)

Prinsesse Suh sagde ...

Supersmart maskine din mor har sig der!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails