tirsdag den 18. maj 2010

Nyt halstørklæde, og så kommer solen ;)

Jeg fik endelig taget mig noget tid til at sy mig et halstørklæde i dag, og fandt også en ny ide til det fine ponpon garn jeg tidligere også har brugt til Påske får, noget af en udfordring at sy det på, men det ser super fedt ud.
jeg blev klar over en ting da jeg klippede stof, JEG HAR IKKE NOK af alle de skønne Retro stoffer der findes. har kun meget små stykker at lege med, så det skal der laves om på :)

men jeg er super glad for min nye tørklæde.

15 kommentarer:

Majline sagde ...

Hold op hvor er det fint... Super idé til det garn, den kunne jeg godt finde på at stjæle ;) Er selv igang med et tørklæde i retrostoffer, og kan vist nok se på dit billede at du også bare har lagt kanterne op... Jeg synes nemlig det bliver lidt for tykt til også at skulle have en bagside. hmm life's tuff ;)Synes virkelig det er et lækkert tørklæde du har lavet, og dejlig sommerligt i farverne. Mit bliver lidt mere vinterfarver...

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

.... det er da også super fedt det tørklæde... og det kan godt stadig være lidt koldt om aftenen, så du har en god grund til at sy et til;)
Stine:)

Bournonville sagde ...

Hej Majline.

jep kanterne er bare overlocket og lagt op, samtidig med at garnet er syet på, i midten af hver ponpon. super enkelt, og et lettere tørklæde til sommerbrug. jeg skal også se om jeg ikke kan finde mere ponpon garn et sted, er billigere end ponpon snor og sjovere ;) så skal på udkig en gang i næste måned.

glæder mig til at se dit tørklæde.

Bournonville sagde ...

Tak Stine, er allerede i gang med at lede efter fine stoffer til det næste :)

Magi© sagde ...

Kjempe fint sjal!:D
Sikkert så mykt å godt å ha på også:)

Mette Bossow sagde ...

Hej Sara
Så fint et tørklæde!! Super ide med garnet og ja, vi må ha noget mere stof (os ny samlere) ;)
Kh Mette

Kolorista sagde ...

Smukt, smukt - og det m. stofsamlingen kommer ret hurtigt, syns jeg. Jeg er ved at gro til i stof, så du siger bare til :-) Kh lisbeth

Lone sagde ...

Det forstår jeg godt... Altså at du er glad for det.. Det er jo blevet et helt fantastisk tørklæde... Det kan jo også gå over skulderen når det bliver lidt køligt ud på de sene sommeraftener..

Godt arbejde...

Lone

Lone sagde ...

Uha.. Glemte lige at sige at de har sådan noget garn i Kvickly...

Det var måske noget?
Lone

Bournonville sagde ...

mange tak Lone, det vil jeg da tjekke :)

Mette Ja det er bare med at få samlet ind :)

Lisbeth. Jamen jeg er jo altid friak på en bytter.

Helle sagde ...

Det næste Sara må være til din Mor ikke ;-))

Bournonville sagde ...

Jo mor. vil gerne lave et til dig :)

MALENE sagde ...

Det er godt nok blevet fint, Sara...i de dejligste pastelfarver...passer super godt her til foråret og de kølige sommeraftner:)

Vicki sagde ...

Hej Sara

Sikke et dejligt nyt tørklæde du har lavet dig:) Og tusinde tak for dine søde ord på min blog:)Jeg havde nu fundet dig inden og var blevet fast læser - du har dig nemlig også en dejlig blog og jeg følger også dig:)

Rigtig god pinse
Hilsner Vicki

Tulles klædeskab sagde ...

Jeg kan sørme godt forstå at du er glad for dit nye tørklæde :) Det er rigtig fint. Tusind tak fordi du har linket til min hjemmeside fra din blog :)

Håber du har haft en god pinse :)

Knus fra Tulle

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails