torsdag den 6. maj 2010

På tur i den STORE by.


Søster og jeg var i går på en hygge tur til KBH, vi har haft det rigtig rigtig sjovt. er længe siden jeg har hygget mig så meget. og jeg må lige sige det trængte jeg virkelig til, vi tog turen ned gennem strøget, en butik efter den anden, endte i Nyhavn og nød solen lidt der og fik taget masser af billeder af alt muligt (billeder kommer ind senere.). og tog så en Cykeltaxi tilbage til rådhuspladsen gennem de små gader hvor der efter min mening ligger de skønneste forretninger. og det skal lige siges jeg er overhovedet ikke kendt i KBH på ingen måder. og det er normalt sådanne ting der skrammer mig mest ved nye STORE steder. men hold op jeg hyggede mig. vi gik en tur på Ribleys belive it or not museum , vi sendte postkort hjem til mor fra storbyen ;) og turen gik derefter til fiske torvet hvor vi spiste lækkert mad og så lidt flere butikker inden vi skulle ind og se The crazies, (jeg er gyser elsker).

men det blev da til lidt små ting specielt er jeg ret glad for mummi gave papiret, og er lidt ked af jeg ikke købte en rulle eller to mere. men pyt det skal ikke bruges som gave papir alligevel :)

De her skønheder. kom med posten i dag, de er bare så fine. og passer perfekt. de skal nok blive brugt mange gange gennem sommeren. jeg har været så heldig at vinde dem i Birthe´s Give away. er man lige heldig eller hvad ;)

Og træet er blevet færdig. i sig selv er det en fint billed fuld af farver, men det er også en opslagstavle, som skal hænge over mit forhåbentlig snart arbejdsbord. og pynte og give gode ide´r.
Den fine dåse fik jeg af min Lillesøs i mandags, hun Hjælper lige nu en ven med at tage på markeder og sælge LÆKKER røget spegepølse, og hun tog den her med hjem til mig, er rigtig glad for den og så er den enorm stor 3,8 liter ;) så nu er der en fin bøtte til ALT melet fra en pose og lidt til. selvom det ikke er en Erik kold er den nu helt fantastisk.


Tapetet her har jeg byttet mig til hos Laura, det kom også med posten i dag, er helt syg med det ved dog ikke helt hvad det skal ende med, men det kommer nok.

Ha en dejlig aften der ude.

12 kommentarer:

Julie sagde ...

Sikke nogle fine køb. Det der Mumipapir er da skønt!
Og sikke et fantastisk træ! Er vild med det!!

Bournonville sagde ...

hej julie.

mange tak

ja nænner næsten ikke at bruge det.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara,
dejligt at høre at du har haft en skøn dag i byen.
Hvor er det en super flot opslagstavle, wauu.... den kan vist næsten ikke andet end at inspirere...
Stine:)

Michelle sagde ...

Lækre køb du har fået dig med hjem, og super fint træ :)

Line sagde ...

Sikke et fint træ, måske skal jeg også prøve at spice min opslagstavle på.

Julia Runge sagde ...

Hvor er det dog blevet fedt dit "arbejdstræ"! Det kan du godt være stolt af! Dejligt at i har haft en god tur til den store by, og kan da se at du har fået købt nogle fine ting! :D

Barbara sagde ...

Dejligt at du havde sådan en skøn dag i "min" dejlige by ;-) Har du en anden gang brug for en shoppeguide til de små hemmelige, sjove butikker, må du bare sige til!
ELSKER dit træ! Hvor er det bare flot. Jeg fantaserer om at male et stort træ på min datters værelse. Har du brugt en skabelon? Må også snart igang med de elefanter - endnu engang tak fordi du sendte mig et mønster :-)
Tillykke med de smukke øreringe - der var du heldig! :-)
Kram B

Henny sagde ...

Super flot træ. En rigtig god idé til en opslagstavle.

Kristine sagde ...

Wauw!
Super duper lækker opslagstavle....
Sådan en kunne seriøst pynte hjemme i mit køkken.
Men da et kæmpe arbejde.
Mange komplimenter herfra ;)
Kh
Kristine

Bournonville sagde ...

Mange tak skal i ha alle sammen, er også ret glad for det, samme ide kan jo bruges til fine små børne billeder. så tror jeg skal i gang med ugler svampe, cupcakes og træer, til små billeder. kunne være fint tror jeg. håber det har givet nogle ide´r, jeg glæder mig til at se dem i hvert fald :)

MALENE sagde ...

Hej Sara
Sikke mange fine sager du fremviser...og wauw siger jeg også bare til dit træ. Super idé til en opslagstavle, som nok skal sætte skub i kreativiteten hver gang du kigger på det:)
Kh. Malene

AnneDorte sagde ...

Den smukkeste opslagstavle jeg hidtil har set :-)...så smukt et træ wawu ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails