søndag den 16. maj 2010

Jeg er langt bagud.

jeg ved det godt, jeg har ikke nået så meget på bloggen som jeg gerne vil. men der er været så meget. men jeg ville lige vise jer hvad jeg har fået, og hvad jeg har byttet mig til.
og hvad et samler gen kan medføre.

denne Amagerhylde har Rebekka Været så sød at sende til mig, hun ville bare ha smidt den ud, og det kunne jeg ikke bære. den skal jeg nok finde en god plads til, :) 1ooo tak Rebekka
Ud over det Har jeg byttet mig lidt stof med Mette, Jeg ville tage et smut forbi hendes side. hun laver nogle fantastiske ting, er specielt vild med hendes version af tapet cirkler og hun har oven i købet lavet en DIY til os der ikke lige er så seje :)
1000 tak for de fine ting Mette.

Og så skulle jeg lave en gave til en pige på 10, og jeg tænkte jeg laver en lav selv smykke sæt. så jeg hev perler frem, og jeg var egentlig godt klar over jeg havde mange perler. men var ikke klar over jeg nærmest kan kalde mig samler, jeg har så meget liggende, (der er kun billeder af noget af det) pænt sorteret i kasser osv.. men det er hvad mange års samler gen kan blive til :)
ud over perler har jeg et hav af palietter og simili sten til pynt og andre gode projekter, og når det nu var fremme kunne jeg jo ikke lade være at blive indspireret til lidt af hvert, så stuen har flydt med perler og dimser, papir, bånd,snor og lim, fik lavet lidt forskellige uroér og fine fugle, Jeg ELSKER perler, palietter, det er ren prinsesse pynt, men hold op hvor er det skønt at sidde med.

Så kald mig bare samler.

Jeg er i hvert fald en stolt en af slagsen.

De fine fugle.
Hvis du står og mangler lidt perler eller andet, så ved du hvor du kan finde det :)

7 kommentarer:

Ditte sagde ...

Sikke en masse perle-lækkerier du har. Sørme godt man slet ikke bliver misundelig ;)

Bournonville sagde ...

Hehe. Ditte jeg er nu også misundelig på dig, du har evnen til at lave super fine smykker ud af dem ;)

Fru Melgaard sagde ...

Wow sikke en lækker samling perler:)

Ditte sagde ...

Det er jeg nu også 100% sikker på du også kan Sara - det bekræfter alle dine kreative indlæg i hvert fald!

Bournonville sagde ...

Hvor er du sød Ditte. Tak :)

MollyMy sagde ...

Hold da op hvor har du mange flotte perler, og sikke en orden. Jeg er imponeret.

Mette Bossow sagde ...

Hej Sara
Tak for roserne, er glad for du blev glad for stoffet :)
Og sikke mange smukke perler du har, er også selv lidt af en gemmer og samler, men man ved jo aldrig lige hvornår man står og skal bruge nogle lækre perler ;)
Kh Mette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails