mandag den 18. januar 2010

Tapet til byt.

Jeg har ryddet lidt op i mine tapet samling og bøger, og har fundet en masse frem,
som jeg ønsker at bytte hvis nogen er interesseret?
Jeg er nemlig selv ved at samle ind til at kunne lave en sætte kasse, men ønsker nogle andre farver og mønstre end dem jeg har.

Har valgt at lave dem som pakker så det er nemmere at holde styr på for mig, så her er en børne pakke, hvor hver stykke måler 15 x15 cm. og der er 20 stykker i alt.Lige et billed af Børene motiverneEndnu en pakke, i mere voksen stil :) også 20 stykker i målene 15 x 15 cm.Har også lavet to pakker med rester i forskellige str. (billed oven over) målene ligger fra det største stykke som måler 12,5 x 12,5 mindste stykke måler 4,5 x 15. der er 34 stykker, nogen af dem ens.

Pakken neden under er også i børene farver, største stykke måler 13 x 15 cm og mindste stykke måler 1 x 5,5 cm. så målene på de andre stykker ligger der i mellem. og der er 16 stykker i alt. og de kan bruges til lidt af hvert, ved dog ikke om de kan bruges til sætte kasser?!Håber det kan have interesse hos nogen af jer kreative blog Ladies. regner med at der kommer flere tapeter ind jeg gerne vil bytte, efterhånden som jeg får rydet op.

1 kommentar:

frkmus.dk sagde ...

Hej Sara

Så mange tak for din award til mig og de søde ord. Tak

kh Gitte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails