onsdag den 27. januar 2010

genbrugs besøg igen.

det er blevet lidt ligesom et must for mig, jeg skal ind og kigge hvis jeg kommer i nærheden af en genbrug og jeg ELSKER at besøge de forskellige genbrugs butikker, og det er da også sket i dag. havde nemlig tidligt fri, så min lillesøs, en veninde og jeg blev enige om at køre en tur ud til en større genbrug der ligger lidt ude for byen, og som jeg sjælendt er i.

og i dag havde det fyld en pose for en 50ér :) så der blev fyldt en pose med nogle fantastiske ting, synes jeg da selv. det blev til en lille smule mere end det jeg har vist på billedet, der var også nogle glas ting og andet fint.
det blev til en del tørklæder og fine hæklede mellemlægnings servietter og gryde lapper, lidt broderier, og en sjov kugleramme i fint træ.
Er specielt vild med de her hængende ugler i glas, synes det er helt vild søde.
Ov!! ... har fundet ud af de skal bruges til salt og peper ;)


fandt også bogen troldepus, og en lille fin bog med mummi :)

må give jer blog damer et klap på skulderen, for det er faktisk jer der giver mig inspirationen til at fine nogle af de forskellige ting, når jeg ser hvad nogen af jer kan forvandle de gamle ting til,
så tak til jer :)

13 kommentarer:

Ditte sagde ...

Jeg var også rundt i genbrugsforretninger igår og fandt blandt andet to Paddington bjørn bøger til 4kr i alt. Det synes jeg var et kup. Har ikke brug for en splinterny bog, når historien deri er den samme.

Julia sagde ...

Jeg elskede troldepus da jeg var barn. Kan huske at bøgerne var ret små, og det syntes jeg bare var så passende. Og den dér pind han kunne stikke i munden, så han blev usynlig...Sådan en ønskede jeg mig meget ;)

Bettina sagde ...

Hejsaa
Jeg ælsker genbrug, man kan altid finde de fedeste ting,tøj,sko og møbler til ingen penge..det er bare nogel fede ugler du der har fundet, jeg elsker ugler

Bettina :-)

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara,

sikke nogle fine ting du har fundet, de små broderier og hæklede mellemlægsservietter. Blev også helt nostalgisk, med et gensyn med Troldpus:)

Westmose sagde ...

Hej Sara - nej hvor fedt med fyld posen for 50 kr - hvor ligger den genbrug? Jeg har også været i Fredericia i 2 forskellige og kom af med 300 kr ialt MEN jeg har nok gjort mine største fund nogensinde ang. retrostof jeg er ellevild :-) Er vild med kuglerammen er selv på jagt efter en til Emil :-) Kh. Mette

Louise sagde ...

Sikke lækre sager du har fundet! Tror altså også jeg vil en tur rundt i "mine" genbrugser i morgen :-)

frkmus.dk sagde ...

Sikke nogen fine ting du har fundet.
Glæder mig til at se hvad du får lavet...

kh Gitte

Glaphuset sagde ...

Halløj alt det du har fundt, det var dog imponerende. 50 kr ??? Hvilket scoop..... Arj jeg skal altså også ned i vores lokale genbrug og kigge :o)
Den kære kære troldepus, ham husker jeg også fra barn af. Han var hittet over alle hit :o)

Glaphuset sagde ...

Halløj alt det du har fundt, det var dog imponerende. 50 kr ??? Hvilket scoop..... Arj jeg skal altså også ned i vores lokale genbrug og kigge :o)
Den kære kære troldepus, ham husker jeg også fra barn af. Han var hittet over alle hit :o)

Bournonville sagde ...

tak for alle de fine kommentar, glæder mig også til at se hvad der bliver ud af de fine ting, nu er der også snart bygget godt op i depotet med skønne ting.

Mette/Westmose. hvis du ønsker vil jeg gerne bytte kuglerammen væk, lige nu er den sådan set bare blevet lagt til side, tog den bare i posen fordi jeg synes den var så fin.

MollyMy sagde ...

Et stort hurra for genbrugsbutikker. Man kan bare finde så mange gode sager. Jeg var også på udkig i går og fandt de skønneste hæklede mellemlægs servietter. Ti stk. 10kr, så kan alle være med.
God dag til dig.

Ugler i posen sagde ...

Dejligt, at du sådan bare kunne fylde en pose med genbrugsguld for en 50'er! - Det sker sjældent efterhånden...
Uglen er på vej med posten til dig, men dukker nok først op hos dig på mandag! Håber du blir glad for den :)
MetteSofie

SiriR sagde ...

Tillykke! Du har vundet 2. premien i min give away:)

Kig firbi min blog for at se hvad du har vundet. Send mig en mail med din adresse, så vil jeg sende pakken til dig:-)

Ha en rigtig god weekend!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails