fredag den 24. august 2012

klip klip.... klip

Jeg havde ellers klippet en masse grønne firkanter og lidt brune, fordi jeg ville lave et tæppe i de farver, grøn har jeg masser af, men BRUN... nej det er åbenbart ikke noget jeg lige har så meget af på lager, trode jeg nu ellers.
Så jeg Har valgt at klippe et tæppe i gule stoffer, jeg har en meget stor samling gule Retro stoffer, jeg elsker nemlig gul(se det ikke også bare skønt ud når de ligger der side om side) så efter jeg havde fundet en lille sjat af de gule rester frem, lagt fint ved siden af hinanden, kan jeg nu se at der vil blive til mange tæpper i gul, så jeg er startet med at klippe lidt af hver af de gule, afklip og rester er klippet til små firkanter på 6 x 6 cm, intet går til spilde.
 i min søgen efter gule stoffer, blev jeg enig med mig selv om at alle rester nu må lade livet, og blive til firkanter af enten15x15, 6x6 eller 9x9 cm... alt under ryger ud, alle de dejlige rester jeg glædeligt gemmer til andre formål, er nu blevet gennemgået, og bunken er stor, rigtig stor, og der er mange forskellige slags, både Børne og Retro og nye, så mon ikke der kommer en del firkanter ud af det :)
Får du også brugt alle dine rester?
der kommer i hvert fald til at være nok til et par fine regnbue tæpper, og jeg overvejer en give away med med nogle af alle de firkanter der bliver klippet, så der er en der ude der kunne springe ud i at sy sig eget regnbue tæppe. mon ikke der er en der ude, der har en lille drøm om det, men mangler stofresterne til det?
endnu flere rester er hevet frem,  men disse bliver skånet i første omgang, 
men har nu fundet ud af at Brune retro stoffer er en mangel hos mig, så hvis du sidder inde med brune Retro stoffer du gerne bytter med, høre jeg gerne fra dig.
 de enkelte brune Retro stoffer jeg har.
 Der er vist også nok blå til et større tæppe.

9 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg har to forskellige brune retrostoffer, jeg gerne vil bytte med :) hvis du er interesseret, kan du sende mig en mail på pescno@gmail.com

Klem Pernille

Trillemus sagde ...

Wauw en masse lækre gule retro stoffer. Det tæppe glæder jeg mig til at se færdig, jeg elsker nemlig også gul :-)

Kh Mette

Pia (mum22boys) sagde ...

Ja, jeg glæder mig også til at se det gule tæppe, for det tegner da godt!!

...og et Give Away med firkanter lyder ikke så tosset ;o)

Kh. Pia

Ps. Hvis dette er brunt nok sender jeg gerne et pænt stykke til dig ;o)
http://mum22boys.blogspot.dk/2012/06/loppefund-og-ombygning.html

Bournonville sagde ...

Jeg glæder mig også til det gule :)

Pernille sender dig lige en mail.

Pia. Det er jo super fint og brugbart... hvad skal du have for et stykke af den?

Albertemor sagde ...

Nøj hvor ser det fedt ud. Gule nuancer hitter også her:-) hvor har du bare meget retro stof. Du får lige en mail fra mig ang. Dit svar på min blog:-)

Malene sagde ...

Hej Sara
Jeg har for et par dage siden sat nogen stofpakker til salg på bloggen. Kig et par indlæg nede. Der er stadig stofpakker tilbage med brune stoffer:) Måske det kunne bruges?

Pernille sagde ...

Hej igen :) ville lige høre om du har sendt en mail til mig? Har nemlig ikke modtaget nogle :)

Klem Pernille

Ellen Kathrine sagde ...

Oj sara... det ser godt ud... nu sidder jeg og tænker om ikke stykker på under 6 cm kan bruges til noget... du må gerne samle dem til mig... jeg tjekker lige det brune lager...

Bournonville sagde ...

Ja ellen, jeg tænkte det samme da jeg havde klippet det meste, så småstykkerne er også gemt, de kan nemlig bruges til log cabin nålepuder, men vil da meget gerne gemme lidt til dig også fremover, kan jo sende det med når vi bytter.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails