fredag den 18. november 2011

Genbrugs Besøg.

De sidste par uger har budt på jobjagt (kommunen) og en lille smule genbrugs besøg :) 
Jeg har ikke kunne finde kreativiteten de sidste par uger, og jeg hader når det sker, jeg bliver rastløs og til tider i dårligt humør, jeg føler der mangler noget. men idéerne er helt væk, mit hoved er tomt og tømt for ide´r, og jeg har masser af projekter liggende, men det virker ikke at hive dem frem, det fungere ligesom ikke rigtig, det kommer forhåbentlig igen, gerne snart...!!

Lampen Måtte jeg ha med hjem, jeg blev forelsket med det samme, og kunne se den står mange steder i lejligheden, men men men.... jeg får nok ikke manden overtalt til at ha den fremme, lige nu i hvert fald. Den skal ha en gang spray maling, for der er flere steder man kan se leret igennem, og det gør at den fra nogle vinkler ser lidt uhyggelig ud, ud over det tænker jeg et gammel lampeskærm skelet, viklet med stof strimler ville se fint ud til den, for ellers er den dækket for meget til.
 Bjørn Wiinblad Fad, i rigtig fin stand, også et af yndlings fundene.
 og selvfølgelig en masse stof og sengesæt.
 Karoline kalenderen er jeg vild med, den er fra mit fødsels år, så den skal nok bevares lidt endnu, og måske i en ramme, og damen jeg ville købe den af, gav mig den fordi hun synes det var sjovt.
 Heste mærket kunne jeg heller ikke lade ligge, og de 50 øre skal ikke ødelægge det,
tapet borterne som jeg troede det var, er så klister borter, købte dem egentlig fordi jeg har sengetøjet i det, men de er ikke ligeså brugbare når de ikke er i tapet, så bytter gerne med det hvis du mangler lidt til julepynten :) kig her.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nice stof du har købt (:


Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

Laura, sagde ...

Hej Sara :-) Tusind tak for den fine pakke fyldt med lækre sager- love it (indlæg følger i nærmeste fremtid)! Sender du mig din adresse så jeg kan sende en pakke retur? Hav en dejlig weekend. Mvh. Laura
Fede fund by the way!

Tina sagde ...

:) Er absolut vild med lampen :) Den er fin, fin, fin :)

Bournonville sagde ...

jeg elsker også lampen mere og mere, og tænker en sekskantet lampeskærm viklet ind i stof strimler er da det der skal til :)

Maria Svelmøe sagde ...

Ej hvor kan man bare huske den karoline ko. Der fik jeg lige minderne frem. Super dejlig blok du har:-)
Knus Maria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails