torsdag den 13. oktober 2011

masser af stofbytte (masser af billeder)


Jeg har fået lavet en masse fine stof byttere de sidste par dage. og det er blevet til mere Smølf, Disney og børn.

Dette fine smølfe stykke har jeg byttet mig til hos Camilla.


 Mette Har været så sød at lave en reste pakke til mig, med disse søde stoffer, er især vild med tegneserie stoffet. det er virkelig fint. og jeg tænker en fin pude :)

Det fine armbånd er fra Violykke. som tak fordi jeg lavede nogle navne mærker til hende.. det er super flot.

 Peter pan har jeg bytte mig til hos Mia.... jeg er vildt forelsket i det stof, hold da op det er fint, og det kan udnyttes godt, så hvis der er nogen der ude der sidder med peter pan stof de gerne vil bytte, så er jeg i hvert fald med..
 Denne fine pakke er fra Marianne, hun ville gerne ha mønster på gravhunden, og selvfølgelig skulle hun da ha det, og hun har været så sød at sende de her herligheder til mig, 2 forskellige og virkelig fine Smølfe stykker og 2 retro stykker, 1000 tak Marianne... er virkelig glad for pakken :) <3 glæder mig meget til de skal bruges :)

Det fine landskabs stof er fra Rikke, en lille ekstra ting, oven i de skønne stykker stof, jeg har byttet mig til, igen Disney, Snehvide, skønne fugle, og børnestoffer :) jeg har store planer med Disney stof, men der går nok lidt før jeg får tid til det, men forberedelserne er efterhånden godt i gang.
Søger stadig Snehvide stof, hvis nogen har noget liggende til en bytter.

9 kommentarer:

Malene sagde ...

Fine stoffer du har byttet dig til:) Jeg har ikke lige fået sendt afsted endnu, men håber på at få det afsted i morgen. Tak for det fra dig:)

Louise sagde ...

Hvor er det fint alt sammen. Hvad vil du sy?

Liv sagde ...

Ja, sikke en masse gode ting du har fået ;-)
Ligesom Louise er jeg nysgerrig på, hvad dine planer er med det?
/Liv

Mia sagde ...

Sikke en masse skatte:) Og dejligt at høre du er glad for PeterPan stoffet, skal nok sige til, hvis jeg får fingre i noget mere ;)

Bournonville sagde ...

Planen er sengesæt med piping kant. et i Disney og et i smølfer.

men der er lidt vej endnu. jeg mangler lidt smølfebilleder af Gargamel og katten, samt husene. og i disney mangler jeg bambi,pinokio, det lille havfrue,tumle,løvernes konge, aristocats og mere med peterpan. det er i hvert fald dem jeg selv har en stor kærlighed til.

Kirkesjov sagde ...

Hej Sara

Lækre sager - godt at du kunne bruge det :-) Jeg har jo masser af smølfer - og vil også gerne bytte et stykke med de smølfer du viste på et tidspunkt? Jeg har også en lille bid Pinocchio.

Kh. Mette

Marianne sagde ...

Velbekomme! :D
Tusind tak for stjernerne! De er rigtig søde.

Camilla sagde ...

Jeg siger også 1000 tak for byttet.

Line of Beauty sagde ...

Der er noget ultra smukt snehvide sengesæt til salg i en facebookgruppe, jeg er med i... Synes du skal prøve at finde det... Gruppen hedder: børnetøj sælges i skive og omegn (eller noget i den stil) send mig en mail for direkte link, hvis du ikke kan finde det. Sidder på smartphone nu, og det er ikke så nemt med direkte links....

Min mail: sandiepsdk@yahoo.dk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails