tirsdag den 28. december 2010

Kom bare 2011

Alt julepynt er nu pakket godt ned, og glæder sig allerede til næste år, kassen med pynt vokser sig for hvert år større og større, og mere personlig. 

 Da jeg tømte post kassen i går lå der et brev, med denne fine julehilsen i, det er fra Marianne, med siden Patchwork Blomsten, hun har lavet det fineste hjerte, jeg fik nogle elastikker til strikkepindene, super lækker overraskelse, og hjertet er nu kommet op og hænge på min halvtomme troldegren der efter julepynten er fjernet mangler lidt kulør og pynt :) 1000 tak Marianne, det var en dejlig overraskelse.

 De lækre bøger har jeg fået i julegave ;) lækker læsning og skønne ide´r, og jeg glæder mig til at få tid til at kigge nærmere på børnetøjet, nogle enkelte modeller skal lige prøves af inden for den næste fremtid.

jeg fik også Bodum, og masser af det :) glas og krus, termokande og vandkaraffel, og min absolutte favorit, termokoppen, jeg er stor elsker af kaffe og endnu mere når jeg kan have en kop med om morgenen, jeg har dog allerede en Bodum Travel mug, men sådanne nogen kan man da ikke ha nok af, nu har jeg en til the og en til kaffen, er ikke så godt til det med at drikke the af en der er brug til kaffe, det smager altså underligt.
 Det skønne Ugle ur fik jeg af kæresten, en lille ekstra ting han viste jeg ville blive glad for, og jep, jeg er ikke bare glad jeg er super glad, det er så fint, og endnu mere fint er det at det er en halskæde, synes tit armbånds ure bliver en klods om håndledet. 

Og endelig kan jeg vise jer hvad jeg selv er rimelig stoldt af, gaven til min søster, Hun elsker stjerne, og har på hendes ene arm flere stjerner tatoveret, men ikke bare fpr at ha stjerner, hver stjerne har en betydning, hver person som betyder mest for hende har en stjerne i hver sin farve og str, og hun havde set et tørklæde i stil med de der parkistaner tørklæder med stjerner, så jeg fik ide´n til dette tørklæde da jeg skart stjerne til nogle huletræer, alle farver blev hevet ned fra hylden, og med hjælp fra læren blev der klippet et hav af stjerner i alle str, og da jeg kom hjem fik jeg syet et hasltørklæde i 120x120 cm, og alle stjernerne blev klippet fri, og plaseret en efter en og derefter strøget på. det hele tog godt 4 timer, at klippe og stryge, samt 2 timer at få skåret alle stjernerne, Og jeg har planer om lidt flere halstørklæder, som senere skal ind på min Amio side.

Hun blev så glad for halstørklædet at det kom på med det samme, og en bestilling på et mere blev lagt på bordet ;) jeg tror sørme at hun blev glad.

 Til ungerne blev det lige til en lille hjemmegjort gave, 3 søde trøjer med deres navne og lidt rest stjerner fra søsters halstørklæde, og de blev også studeret med stor glæde.
Glæder mig til det nye år, hvor nye projekter og nye mennesker vil fylde min hverdag, og jeg glæder mig til at følge jer derude, jeg ved også at der nok ikke bliver ligeså meget tid til bloggen pga, skolen, men jeg vil gøre mit bedste for at besøge jer alle og følge så godt med jeg kan, der er nemlig intet værre end at føle man går glip af det hele.

Håber vi ses i det nye år. 
Godt nytår til jer allesammen.

Kh Sara

15 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke nogle dejlige gaver du både har modtaget og givet. Rigtig god ide med stjernene!
Har termokoppen fra Bodum og er også rigtig glad for den, man skal bare være opmærksom på at kaffen ikke rigtig kan transporteres. Så tæt lukker den ikke :)

Kh Anne

Marianne sagde ...

kære sara

tusind tak for din hilsen på mail:) og velbekomme -det var jo ikke noget - bare en tanke......
super lækre ting du har fået i julegave... er selv vild med bodum... og ugle-uret.... bare de var mig ......
dine give-gaver er intet mindre end fantastiske.... heldige søster og børn :)
kh♥ og godt nytår

Bournonville sagde ...

Hej Anne: Jeg var så uheldig at den første jeg fik var utæt, og fandt ud af på forskellige forummer på nettet at det skyldes at det er en forkert gummi ring der sidder i låget, der skal nemlig ikke sidde en gummiring, der skal sidde en gummikant. og jeg fik byttet mit låg til et nyt. hvilke jeg også skal ha gjort med den nye, for den har været tæt lige siden.

Tak Marianne :)

Ditte sagde ...

Rigtig lækkert ugleur!

Kh Ditte

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Flotte t-shirt og tørklæde. Hvilke materialer har du brugt, stoffet til stjernerne virker sådan lidt neonagtigt, kan det være rigtig?

Stine:)

Bournonville sagde ...

Tak Ditte :)

Stine:
mange tak.
Jeg har brugt noget tyndt bomulds stof, og jo nogle af stjernerne er i neon. den grønne og den pink er ret skrabbe i farverne, og så træder de rigtig frem på det sorte bomuld.

Jeg er ved at eksperimentere lidt med mulighederne i stoffolien. synes det er helt vildt fedt at arbejde med.

camilla sagde ...

hvor er det fine ting. hvor køber du stoffolie? det er ikke noget jeg har hørt om ellers!!

MALENE sagde ...

Fine ting du har fået og tørklædet du har lavet din søster er virkelig fedt! Er også nysgerrig efter at høre mere om stoffolien!

Bournonville sagde ...

Tak camilla og malene.

Jeg ved ikke hvor man kan købe stoffolie, jeg arbejder med det i skolen, og ved at vi skal gi ca 100 kr for 1 meter gange 50, og det er kun rigtig brugbart hvis man også lige har den rigtig maskine der kan skære figurene eller det man skal bruge. så kan ikke hjælpe jer mht hvor det kan købes.

Kh Sara

Anonym sagde ...

Jeg eeeelsker ugle uret, kan du lokke ud af ham, hvor det er købt? Jeg så engang et i samme stil med en robot og kunne jo håbe jeg havde råd til begge.

Katrine

Bournonville sagde ...

Hej Katrine, han kan ikke huske hvor den blev købt, da han købte den allerede i oktober, men han har lovet mig at finde bonnen frem på den, der må butiks navnet da stå, han ved det var i Næstved den blev købt.

kh sara

Bournonville sagde ...

hov g forresten spændende med robot uret, hvor er det set henne?

Kh Sara

Anonym sagde ...

Jeg så robot uret på en ung mand der en dag var kunde på mit job, jeg var desværre ikke kæk nok til at spørge, hvor det var købt.

Katrine

Anonym sagde ...

Jeg fandt et der mindede om det.... http://www.modcloth.com/store/ModCloth/Womens/Accessories/Necklaces/Wind+Me+Up+Necklace

Katrine

Lil'Bournonville sagde ...

nu blev jeg jo HELT vildt glad for at jeg endelig har lavet en blog, for nu kan jeg rigtig følge med i hva du laver og skriver.. og ikke mindst om mig...

DET ER DET FEDESTE HALSTERKLÆDE i hele verden... ingen gave kan måle sig med det min kære søs.. det var og blir den bedste gave nogensinde.. og ser da kun frem til min fødselsdag :P


Jeg elsker dig og tak fordi du er så vidunderlig kreativ :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails