søndag den 12. december 2010

En mindre udfordring

Jeg har ligget søvnløs de sidste dage over et skole projekt, Vi skal fremstille en Messe stand i målestok forehold 1:10, så min kreativitet har jeg valgt sat på en prøve.
opgaven lyder på at fremvise messe stand med skiltning i form af banner. Vi skal alle bruge et rejsebereu efter eget valg eller eksisterende, og jeg har valgt mit eget, som udelukkende skal handle om backpackere, et firma der planlægger ture for folk som gerne vil opleve naturen og verden på en anden måde. Logoet er fremstillet og klar men hvordan får man lige den ide ind i en bås på 30x50 cm :)  jo man laver da bare sit eget telt, et bål nogle træstuppe, en taske liggeunderlag og en masse andet gejl. er lige nu ved at sy en taske og en sovepose og håber at få lavet en gryde til bålet, og så mangler der bare standen, den skal males og arbejdes med.

det skal lige siges jeg brugte det meste af min fredag på at lave det telt, og der skulle virkelig tænkes og studeres muligheder, og nettet er ikke et skidt sted hvid der skal findes mål på telte og forme. et regnslag måtte da også lade livet i telt projektet samt en hel passe lim til limpistolen, men er efterhånden ved at få det hele på plads, og er sikker på min stand bliver super fin, og den skal nok lokke kunderne til.

mit banner håber jeg på jeg kan sy i stof og trykke skrift og logo på. men der er lang vej endnu.

glæder mig til at vise jer den færdige messe stand.

6 kommentarer:

Marianne sagde ...

hold da op det er finmotorikken der er sat på prøve....
super flot ser det ud ....
kjh♥

anse sagde ...

hold da op det ser godt ud..
glæder mig til at se billeder af det færdige resultat.

Marie sagde ...

Oioi :D Det ble bra det teltet-
Jeg har tenkt mange ganger at jeg skulle laget et barbie eller playmo telt til min datter men det virker veldig vanskelig. Du kommer nok til å tiltrekke deg kunder ja :O)Det blei kjempe stilig. Gleder emg til å se det ferdige resultatet!

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Wauuu, Sara hvor er du god, så fint det telt er blevet. Kan godt forstå at du er stolt

Stine:)

Bournonville sagde ...

Marianne :) jep den blev sat på prøve .

Min verden: glæder mig også til det er helt færdig

Magi: Jeg var også rundt på nettet for at fine ide´r til telte, og der var da et par steder hvor der var tutorials på hvordan du laver barbie telte.

Stine :) Tak!!

Unknown sagde ...

Ville bara titta förbi o lämna en vinterkram! Kram petra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails