tirsdag den 2. november 2010

Lidt af det der sker hos mig.

Jeg har ikke haft den vilde tid til kreativitet, men der har alligevel været en masse at lave.

Den sidste uge har der været en masse nyt at lære mindre søvn og nye indtryk, det har været super spændende at starte op, selvom vi ikke er kommet rigtig i gang, vi skal de næste uger ha kendskab til programmer og maskiner.
Vi har arbejdet med facader og enkelte computer teknikker, frugt manden neden under er lavet af alle grønsager og frugter der er på den hvide flade. så har lært at klippe og sætte ind, duplikere og kopiere :) og der er stadig lang vej endnu.

(arbejdet med Adobe Photoshop)
Grønthandleren valgte jeg at bruge til den første opgave, At redesigne en butiks facade som vi selv synes den skulle være, vi valgte hver især en facade som vi synes var grim, og skulle så lave den om som vi ville, jeg havde desværre ingen kendskab til programmer, så den blev pænt tegnet på papir. selve metode det blev gjort på havde intet at sige, opgaven gik ud på at få kendskab til hvad det er man lægger mærke til på en facade, samt hvad farver, form og plads gør ved helheden.

alt i alt gik opgaven rigtig godt, og den blev fremlagt og diskuteret i klassen. så jeg er tilfreds med min første opgave.

(Grønthandler i Roskilde)
Jeg valgte at fjerne reklamer i vinduerne og metal stativerne foran butikken, for i stedet at give lys til butikken, og plads til enkelte kasser til årstidens frugt og grønt, selv er jeg ikke stor fan at der der små grønthandlere, men det er ikke fordi deres vare er dårlige, de er som regel meget mere friske, men deres udsende, det virker altid kaotisk og rodet, og især når man kommer indenfor, og i byen hvor jeg bor er der virkelig mange, og de ligger tæt på hinanden, helst med en butik i mellem. så mit valg faldt på den grimme grønt handler.

6 kommentarer:

Junette sagde ...

Det er spændende at høre om.
De grafiske programmer er en fornøjelse at arbejde i, ja, når man altså har lært det. I starten er det mest frustration.

Bournonville sagde ...

Jeg synes dag 2 med programmerne er gået meget beder, det har været fedt at finde ud af man faktisk har lært noget på en dag, så jeg arbejder på visitkort og postkort til mig selv.

Kh Sara

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara

hvor ser det spændende ud, hvad du er i gang med at lære. Hvad hedder uddannelsen??
Stine:)

Bournonville sagde ...

Hej Stine. jeg er i gang som skilte teknikker :) det er super spændende, og jeg suger til mig af indspiration.

Namaste (jeo74) sagde ...

Hvor jeg er glad for at du fant veien til meg, så jeg kunne finne deg og denne flotte bloggen din!

Gleder meg til å følge deg videre :o)

Lykke til i min giveaway!

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara

tak for din søde kommentar på min blog om mine dimser. Du kan tro at jeg er glad for mine dimser, men det tager også tid at få samlet så meget. Jeg køber på loppemarked, i Søsterne Greenes, har fået en del af min svigermor og oldemor. Hvis jeg har en perlekæde jeg ikke længere går med, klipper jeg den op og gemmer perlerne. Ekstra knapper i nyt tøj kommer også ned i gemmerne. Det gælder bare om at have øjnene åbne, hvad jeg er sikker på at du også har, med alle de kreative ting du får lavet og finder på.
God aften Stine:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails