torsdag den 11. november 2010

Det køre bare :)

 Jeg har desværre ikke ligeså meget til til bloggen, som jeg gerne vil, men jeg skal ind og bruge 5 min om dagen, bare lige for at følge med i det nyeste, og min computer står trofast og klar til at vise mig hvad der sker hos jer ude i blogverden, jeg håber når jeg er kommet ordentlig ind i det hele, så bliver overskuet måske lidt større, men de sidste par uger har jeg virkelig været brugt op når jeg kom hjem, nogen dag mere end andre.

Jeg lære en hel masse, og bliver gladere og gladere for den her uddannelse, Hele ugen har vi haft flere projekter, var har arbejdet med montering af folie, som den fine tekst på det sorte skilt, og jeg har leget lidt med visitkort, papir og postkort til mig selv :)
 Vi har også arbejdet med Piktogrammer, fed process, at sidde med den første streg på et stykke papir, arbejde videre på computeren, og så skære det ud med plotter, så det kunne monteres på plader :o)  er helt overvælget, over hvor fed en udd, det er. og det er helt sikkert den hylde jeg skal blive på.
Jeg har hele ugen siddet og leget med mønstre og farver og værktøjer. og hver dag bliver jeg overrasket over hvad men kan lave i et program.
Min lære har været så sød at forære mig disse fine bomulds blonder, fra den gang hun havde butik, og syede tøj,hun mene jeg nok skulle få dem brugt en dag :)
Og jeg har fået foldet et par stjerner i stof. alla Sofie Legarth, som også har en give away med de skønne stjerner, eller Marianne, som har lavet en hel hær af skønne stjerner, og også har lavet en fin lille hjælpe guide til hvordan du laver dem :)
kassen er et lille hygge projekt der måtte prøves af.

9 kommentarer:

Marianne sagde ...

hej Sara
det lyder spændende den uddannelse du er i gang med :)
- kan se du har fået foldet/flettet et par af de dejlige stjerner - super flotte farver du har valgt :)- kunne du næsten stoppe igen :) ?
kh

Unknown sagde ...

Det er jo fantastisk, når man føler, man er kommet på rette hylde. Sådan har jeg det også hver dag på job :) - og nu har jeg været ansat der i 11 år, så helt skidt kan det ikke være.
HELD og LYKKE med uddannelsen.

Helene sagde ...

Hvilke fantastiske piktogrammer, som du har fået fremstillet! Det lyder virkelig som en spændende uddannelse!

Maria sagde ...

Sjovt, vi går da på samme skole. Vi har sikkert gået forbi hinanden på gange :)

Bournonville sagde ...

Marianne. nej der skal helt sikkert laves flere endnu :) måske lidt til venner og familien også :)

Louise: måske kan jeg sige det om 11 år :)

Helene: tak skal du ha, er også selv ret glad for dem :)

Maria: det var da skægt, håber vi støder på hinanden en dag?

Kh sara

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

det ser altså vildt spændende ud, det du laver på din skole, jeg bliver helt misundelig. Det virker som om det bare lige er dig
stine:)

Bournonville sagde ...

Stine: det kan du tro det er :)
og det er super spændende; glæder mig hver dag til at komme afsted.

Unknown sagde ...

DEt lyder som en lækker uddannelse, hvad er det for en? Du har virkelig haft gang i de kreative processer, det ser super godt ud :)

Bournonville sagde ...

Sarah: jeg er i gang som Skilte teknikker :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails