tirsdag den 8. maj 2012

broderier fra gamle tider.

 Jeg har ikke meget overskud for tiden, det bliver ikke til meget udført kreativitet på hjemmefronten, jeg er træt hele tiden og orker intet fra jeg kommer ind af døren, dog er de kreative ide´r der endnu... og det bliver til en smule Rya syning ,så den er ikke helt væk, 

Jeg var så heldig på mit sidste loppemarked faldt jeg over en kasse fyldt med broderi godter, garn, stramaj stof, ufærdige stramajer, og enkelte endnu ikke begyndte, der var oven i købet et Rya kit imellem(det fik moren:)... så fine alle sammen, har længe ville sy tasker og puder med broderier og stramajer, og da damen tilbød mig at jeg kunne få hele kassen for en flad 20ér slog jeg selvfølgelig til, ikke at jeg mangler stramaj garn eller noget, har jeg længe samlet på, så jeg har meget liggende af uldganer i fine farver.
kufferten er redet fra storskrald, den er virkelig fin, den måler 30 x 20 cm og er i super fin stand, og jeg har ledt efter en lille (ikke pap) kuffert til at kunne tage lidt til kreativiteten med på diverse udflugts ture. eller måske bare opbevare broderi tingene i, da den har fine små lommer i låget.
Den fik en omgang læderfedt og en fugtig klud efterfulgt af en god lufte tur, og nu er den fin igen.
 Jeg skal have renset enkelte broderier, men er det nok bare at smide dem i vaskemaskinen ved 30 grader, eller skal der gås mere varsomt til værks, jeg har før læst noget om sødmælk 24 timer efterfulgt af en kogning i rent vand, men det lyder ret vildt. er der nogen af jer der har en anden metode?
Jeg håber lysten snart er tilbage, både til blog,kreative projekter og hverdagen, det er så træls ikke at ha overskud til noget.

7 kommentarer:

ulla sagde ...

Var det på travbanen i Bjæverskov?? ..for så har jeg stået lige ved siden af. Ville da være lidt pudsigt, hehe. Der var nemlig en der købte en hel kasse fyldt med broderier, hørte dog ikke prisen, imens jeg stod og bladrede i de ikke særlig interessante duge og lign.

Bournonville sagde ...

ja det var det nemlig :) tænk en gang....

Pia sagde ...

Gud hvor er du bare heldig - gid det var mig der havde fundet sådan en skat.

Bournonville sagde ...

ja, der var rigtig mange fine skatte i den kasse Pia, maske et er ligeså heldig en dag.

Lise Halager sagde ...

Hold da op - hvem vidste man kunne købe guld for en 20'er?

Bliver seriøst snart nødt til at komme afsted på de loppemarkeder rundt omkring. Bliver lige misundelig hver gang :o)

Ha en dejlig weekend søde.

Knus.

Bournonville sagde ...

Ja man kan være heldig, man skal bare være hurtig :)

Maj sagde ...

Ja, er du vimmer hvor en skat!
Hvor er du heldig :).

Smukke, smukke sager...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails