lørdag den 16. april 2011

Loppe markeds tid og God Påske.


Den sidste uge er der gået til med ansøninger, planlægning af loppe marken, skole osv..
kaninerne blev syet her til aften, de har spøget længe i mit hoved, og nu skulle det være, jeg fik syet en hel bunke, lidt til mig og lidt til loppemarked.
Jeg har sammen med noget familie ryddet op i gemmerne, og samlet ind til loppe marked som skal holdes gennem hele sommeren og helt til Jul, Vi havde vores første åbnings dag i dag, og det gik super, alle tjente lidt, og kom af med lidt, og i morgen er der endnu en dag med loppesalg, Min faster har været så sød at lægge hus til, så der er plads til os alle. vores plan er at holde det en weekend hver måned her i Ringsted
er du interesseret og alligevel skal forbi kildemosevej 34 i Ringsted, den 7-8 Maj mellem 10 og 14 så kig endelig forbi :)

 Og Politiet har også været forbi op til flere gange i løbet af ugen, der her været godt gang i træningen af at tage sig af demonstranter. og det gik vildt for sig, der blev kastet plast flasker og råbt og skreget,  tænkt en gang hvis det havde været alvor.

Og lige de seneste fund i genbrugerne.

6 kommentarer:

vidunderlige univers sagde ...

Hej.. Go ide med det loppemarked.. Sikke flotte kaniner..
Ha en god påske..
KH Iben

Demselv sagde ...

Held og lykke med jeres loppemarked - kaninerne er da fantastiske. Hvor kender jeg bare alt for godt det der med projekter man har ideer til inde i hovedet, men aldrig får sat i værk. Dejligt at du fik gjort noget ved din ide ;o)

God Søndag :)

Lene sagde ...

det er simpelthen de sødeste kaniner jeg nogensinde har set. Jeg er helt forelsket i dem. Er det dit eget mønster? Knus fra Lene

Line sagde ...

Super fine kaniner:-)

Jenny sagde ...

Hvor er det bare spændende med lommemarked! Håber I får solgt godt ud! Men har I virkelig så mange ting, at I kan holde loppemarked ind til jul en gang i måneden? Hvor mange har ting med?

Fine fine kaniner! Er sikker på, at de går som varmt brød!

Pip som Pap sagde ...

Hej Sara - jeg har nomineret dig til en Award, se min blog Knus Pia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails