tirsdag den 1. marts 2011

...


Tiden flyver bare af sted, og det føles som om det er lige om lidt jeg skal til eksamen, Jeg har fra i dag, en måned tilbage af mit grundforløb som skilteteknikker.
Og når jeg tænker over det er det godt nok gået stærkt, ikke nok med at kan jeg se min egen udvikling gennem hele grundforløbet,jeg kan også se flere muligheder.
Da jeg startede kunne jeg intet med de programmer vi arbejder med, og de første opgaver blev tegnet i hånden og afleveret sådan,med en smule frustrationer,og jeg kendte intet til lokal planer eller hvad valset folie var for noget, og nu har jeg intet problem med programmerne, folien eller lokal planen, kreativiteten strømmer igennem mig, og jeg løser hver opgave med et smil og en glad føelse indvendig.
I forrig uge fik vi midtvejs opgave, som skulle hjælpe os til at få en fornnemmelse af hvor vi står. det var en opgave som virkelig fik rykket mine grænser, med hensyn til at presse mig selv 100 procent. og det gav pote i sidste ende, Jeg fik 10 (efter den nye skala).
har egentlig haft lidt svært ved at forstå at jeg kunne få 10, måske fordi jeg aldrig har fået mere end 7 (gamle skala) så det er et skulderklap og en påmindelse til mig selv om at jeg sagtens kan tro mere på mig selv.

Jeg gik op til prøven uden nogen forventning til karakter, men med følelses af at jeg havde afleveret noget jeg var stolt af, og jeg havde ydet mit bedste, glædet mig meget til kritikken ligeså meget som rosen.

og nu glæder jeg mig bare til den 1 april, så er jeg færdig med grundforløbet, forstået på dem måde at jeg er kommet lang, jeg er kommet i mål, mit eget personlige mål og glæder mig til at komme endnu længere, med mig selv og min fremtid.
 .............................................................................

5 kommentarer:

Helle sagde ...

Held og Lykke Skat--Selvføgelig skal du tro på dig selv --Du er MEGET dygtig til det du VIL
Stort Knus Din Stolte Mor

Bettebye sagde ...

Klap på skulderen til dig, og det er netop den følelse der er vigtigst :)

Betyder det så at du skal ud og finde lærerplads eller hvad byder fremtiden på?

Bournonville sagde ...

Tak mor :)

Jep Ditte, jeg skal ha fundet en læreplads, vil helst undgå skolepraktik, så der skal søges lærepladser :)

-Sara

Loppe-shoppe sagde ...

Godt gået!

Bournonville sagde ...

Tak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails