onsdag den 28. april 2010

Se hvad jeg har vundet.

Se denne skønhed som posten kom med i går, den har jeg vundet hos Ann Kristin

Puden er super fin og den passer perfekt ind i stuen. og der var lidt ekstra godter med i pakken. 3 Søde yoyo´s og en svamp og en stjerne til grenen, :) 1000 Tak Ann Kristin for den fine give away
.

lørdag den 24. april 2010

nogle skønne fund.

Der er i denne weekend loppemarked i Store Merløse, Min lillesøster og en ven står der og sælger Spegepølse ;) så vi har lige været et smut forbi og sige hej.
fandt nogle fine ting. har lidt savnet at gå på markeder og denne gang var der masser at kigge på, ellers synes jeg tit det kun er nye ting folk sælger, og så er der ikke så meget loppe marked over det efter min mening.
Fandt to fine Erik Kold dåser, super fin stand til 20 kr stykket, så de måtte hjem til samlingen. faldt også over en skøn tapet bort med original kasse også til en 20ér hønseringene kunne jeg ikke stå for der gik lidt barndom i den. :) men de er gode til pynt på en fin gave.

skal afsted til marked igen. har lovet at kigge forbi senere.

Ha en dejlig weekend derude.

fredag den 23. april 2010

Tak skal i ha for støtte og gode råd.

Jeg vil bare sige hvor er det skønt med Brugbar feedback på ens umulige tanker(mit tidligere indlæg)

For i har givet mig ting at tænke på og muligheder der skal kigges på.

Jeg har en stor drøm om at udnytte mine kreative sider og ide´r ved bare ikke lige hvordan jeg får det med, jeg vil gerne føle jeg får noget ud af det, har set det alt for tit at venner og bekendte starter udd, og stopper efter grundforløbet fordi der ikke er nogen mulighed for lærepladser nogen steder. og sådan vil jeg helst ikke ende.
(Jeg går lige nu i klasse med en masse som står i den situation)

Jeg ved godt jeg har mulighed for SU lån, men jeg er ikke glad for at låne penge, for som sagt de skal jo betales tilbage, og jeg ved ikke hvad der sker om 1 år,
med det mener jeg at jeg har gået sygemeldt nogle år pga Angst og andet, så i forvejen føler jeg mig ikke sikker i mange ting, jeg har et behov for at føle mig sikker i alt hvad jeg gør, og det er selvfølgelig noget jeg skal arbejde med.

min beslutning bliver nok ikke truffet lige inden for den næste uge. For som i skriver det er en indvestering for livet, og det er en vigtig del. så jeg skal virkelig være sikker.

jeg er for ustabil til flere nederlag, og det er endnu sværere at jeg muligvis skal arbejde med min angst og depression resten af livet,
Men jeg er uden tvivl kommet langt.

men endnu en gang tak for jeres gode forslag og fordi i gider at dele jeres tanker med mig. det hjælper mig meget.

Og spørg endelig, jeg skal svare så godt jeg kan, hver spørgsmål er måske et jeg ikke har stillet mig selv endnu. :)

tirsdag den 20. april 2010

Undskyld hvis jeg har været lidt fjern.

Puh der har været meget at tænke på her på det sidste, jeg er lidt i dilemma om jeg skal bruge 4 1/2 år på su (4500,-) eller droppe det og finde et arbejde. synes næsten tilværelsen bliver lidt for hård hvis jeg skal nøjes med 150 kr til snold til mig selv hver måned, det tror jeg ikke jeg kan i 4 år. det er 4 år uden nyt tøj, køb af hobby ting osv. så hvis jeg virker fjern og ikke lige svare jeres mails osv. med det samme er jeg ked af det, men når jeg skal tænke for meget over tingene er jeg tømt for energi, men jeg har ikke glemt nogen af jer og heller ikke jer fra gavelegende, jeg er i fuld gang med at færdig gøre jeres gaver :) og jeg glæder mig til at sende til hver og en af jer.


Vil starte med at vise jer en skøn gave jeg har modtaget fra Anja med siden Mosskov design.
super fin lommelet holder. og en skøn fugl til nøglerne. men vil da hænge fuglen op herhjemme og ikke gemme den væk i tasken ;) så det er kommet op på grenen.
1000 tak for den fine gave Anja


Min Mor og Stedfar har være så dejlige at give mig en symaskine ;) er SÅÅÅÅÅÅ glad for den. kunne ikke være mere perfekt. slut med at låne og rejse det halve af jorden rundt for at låne en symaskine, nu kan jeg endelig sætte mig og sy når jeg vil, uden at tænke på at det er en billig skod maskine der ikke gider sy ligeud når man beder den om det. 1000 tak mor og John.Min mor ønskede sig nogle ugler i sorte farver til stuen når jeg jo nu har en ordentlig symaskine, så den blev prøvet af med disse 3 skønne ugler. og hun blev rigtig glad for dem :)

torsdag den 15. april 2010

Award


Jeg har være så heldig at modtage en fin Award af Mona som har den side
63 grader Nord.

med Awarden medfølger nogle simple regler :)

1 Kopir den til egen blog.

2 Link til den du har fået den af.

3 dele 7 ting om dig selv.

4 Videresende Awarden til 7 andre bloggere.


De 7 ting om mig.

1: elsker kaffe :)

2: kan ikke gå en dag uden at lave et eller anden kreativt i form af syning, perler osv..

3: Jeg elsker at gi gaver, og især Her på bloggen i form af give away.

4: jeg er vild med farverne Lilla, blå og gul.

5: er et rodehoved, men har altid styr på hvor mine ting er.(et sted i rodet;)

6: elsker stadig at se tegnefilm.

7: ville ønske jeg havde et helt værelse til min symaskine og det der følger med :)


Jeg har valgt 7 personer som jeg synes laver fantastiske ting, på hver deres måde. og som gør blogger verden til en spændende sted for mig.
har ikke valgt nogen bestemt række følge:


Christina - Badelma-Badutski
Helle - En fugl i hånden.
Annelise - Den flyvende Kuffert
Catrine - En dejlig dag.
Sirir - Siris Design
Maria - Kirkeby
Malene - Kreakriller


Håber i vil være med i den lille blog leg.

Kh Sara

tirsdag den 13. april 2010

Tapet byt og hygge hos moster.


Jeg har lagt lidt tapet ind på min bytte, hvis nogen ønsker at bytte?
Ud over det har jeg fået gaver :)

Den fine Skals Kalender har jeg vundet hos Linea, den er smæk fyld med gode ide´r og lækre billeder. ;)
Armbåndet har Therese Sendt, som gave i hendes gaveleg. og det passer som det skal glæder mig til at vise det frem i morgen, og jeg har jo ændret reglerne, så der skal da også en gave retur til Dig Therese :) 1000 tak for det fine armbånd.

Vi fik besøg af min søster og ungerne i weekenden, for vi skulle spille Bingo Banko, så der blev leget og prøvet tøj og solbriller,
Jeg har syet denne fine nederdel til Jessica, som hun i hvert fald blev glad for og det var i hvert fald en and der var på den :) lille pigen Ida fik en mindre udgave af de fine ugler, fordi de store var lige store nok. så nu er der en ugle ven hun kan holde om.

Havde en rigtig dejlig aften, og der blev bare hygget igennem med spiller plader over det hele :)
og næste gang skal vi nok vinde.


Lidt stemnings billeder fra i lørdags

torsdag den 8. april 2010

lidt syet og lidt skyet.

Jeg har haft lidt tid til symaskinen i dag, den er endnu ikke afleveret tilbage til skolen, da vi ikke har skulle bruge den. så jeg har den nok til mandag :) men jeg har faktisk fået en lille Major symaskine Fra Kæresten mormor, som jeg skal ha kigget på. jeg håber bare den kan sy.

men som sagt der blev lidt tid til at sy i dag. Så jeg har fået syet en lille pose med en fin lille ugle, posen kan bruges til frugt eller andre små ting.

Ud over det har jeg fået syet en skypude med regnbue, den er lækker og blød. og så kan det hænges i loftet eller bare ligge på sengen.

Har også nået at sy en masse andet, men det er hemmeligt lidt endnu indtil de heldige modtager har set dem.

Ha en dejlig aften der ude.

nøøj nogle fine ting altså.

posten har haft lidt lækkert med til mig både i går og i dag. :)


Jeg var så heldig at vinde den skønne stofpose hos Lone, og bare rolig Lone den skal nok blive brugt. og jeg må vist i gang med at sy nogle flere selv :)

Det fede armbånd og fuglen har jeg fået af Barbara, fordi jeg har været med i hendes gaveleg, og jeg er ikke bare VILD med armbåndet jeg er elle vild, det er så fedt og lige mine farver. 1000 tak Barbara. der skal da også en gave retur til dig. for jeg har jo også ændret gavevandingslegen og reglerne. De kan læses her.
Det betyder jo at jeg skal sende legen videre, men det venter jeg altså lidt med.

Det fine blomster stof er bytte med Stine, tror det skal bruges til en fin sommer kjole til en af søsters piger :)
Det fine stof er fra Lisbeth. masser blå og grønt, er helt vild med det 1000 tak Lisbeth, pakke faldt bestemt i min smag :)

Dette fine stof har jeg bytte mig til hos Barbara, det er så fint. måske endnu en fin sommer kjole ;)
Og rosinen i pølseenden. Disse fede stoffer er bytte med Malene. som jeg efterhånden vil kalde min faste bytter ;) mange tak for den fine pakke Malene. er ret vild med Barbie stoffet. :)
Kan i ha en dejlig dag i blogland

tirsdag den 6. april 2010

Lidt der er byttet og lidt der er nyt.

Denne lækre Chance away har jeg lavet med Julia Runge. Er bare super glad for det. brille stoffet skal bruges til et fint etui, til en jeg holder meget af. :)

Den super fine Ugle Uro Har jeg vundet Hos Gry, Med siden Trylle Tralle I hendes gætte leg. og de er da bare for lækre. så skønne med perler og fine farver.

De to søde Kokeshi magneter er købt i tigerne, synes lige i skulle se dem :)

mandag den 5. april 2010

OGSÅ Nye regler i Gavelegen.

Jep jeg vælger at hoppe på bølgen og lave om på gavelegs reglerne.

og reglerne er derfor således, jeg citere Tine
som som har skrevet:

Så gavelegen ser sådan ud:
Jeg sender én gave til A, A sender en gave tilbage til mig, og opretter legen på sin blog. B melder sig til, og sender tilbage til A, og sender en gave til C osv. osv.
De kunne også se anderledes ud, men det jeg mener med det er; at forpligte sig til 3 gaver er for nogle lidt for meget. I hvert fald hvis de kun modtager 1 gave...


Jeg vil derfor bede:

Julia fra The vintage housefrau
Mette med siden: Differentia
Malene med siden Malenes Hverdage

Om at sende mig jeres adresser så jeg kan sende en lille gave retur.
bliver nok ikke inde for den næste uge, fordi jeg har travlt,men der skal nok komme en fin gave :)

torsdag den 1. april 2010

nyt til bytte bloggen.

Så er der (Rigtig meget) nyt i bytte bloggen, Kig forbi her.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails