tirsdag den 20. april 2010

Undskyld hvis jeg har været lidt fjern.

Puh der har været meget at tænke på her på det sidste, jeg er lidt i dilemma om jeg skal bruge 4 1/2 år på su (4500,-) eller droppe det og finde et arbejde. synes næsten tilværelsen bliver lidt for hård hvis jeg skal nøjes med 150 kr til snold til mig selv hver måned, det tror jeg ikke jeg kan i 4 år. det er 4 år uden nyt tøj, køb af hobby ting osv. så hvis jeg virker fjern og ikke lige svare jeres mails osv. med det samme er jeg ked af det, men når jeg skal tænke for meget over tingene er jeg tømt for energi, men jeg har ikke glemt nogen af jer og heller ikke jer fra gavelegende, jeg er i fuld gang med at færdig gøre jeres gaver :) og jeg glæder mig til at sende til hver og en af jer.


Vil starte med at vise jer en skøn gave jeg har modtaget fra Anja med siden Mosskov design.
super fin lommelet holder. og en skøn fugl til nøglerne. men vil da hænge fuglen op herhjemme og ikke gemme den væk i tasken ;) så det er kommet op på grenen.
1000 tak for den fine gave Anja


Min Mor og Stedfar har være så dejlige at give mig en symaskine ;) er SÅÅÅÅÅÅ glad for den. kunne ikke være mere perfekt. slut med at låne og rejse det halve af jorden rundt for at låne en symaskine, nu kan jeg endelig sætte mig og sy når jeg vil, uden at tænke på at det er en billig skod maskine der ikke gider sy ligeud når man beder den om det. 1000 tak mor og John.Min mor ønskede sig nogle ugler i sorte farver til stuen når jeg jo nu har en ordentlig symaskine, så den blev prøvet af med disse 3 skønne ugler. og hun blev rigtig glad for dem :)

9 kommentarer:

Anja - Mosskov design sagde ...

Godt du kunne bruge gaven.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara, det lyder som om du rigtig har været og vist stadig er i tankebox om dit arbejdsliv og fremtid. Håber du finder den løsning som passer lige til dig:)
Hvor er det sjovt at se ugler i sort og hvid og ikke alle de der sprælske retro kulører, kan godt forstå at din mor blev glad:)

God dag Stine

Unknown sagde ...

Puha ja det er da noget at overveje. Det lyder også til at det ville blive nogle hårde år. Men er det måske ikke det værd, hvis det betyder at du til gengæld kan arbejde med noget du brænder for resten af dit liv?

Åh det er en svær beslutning. Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i din situation. Jeg overvejer selv at studere igen, det er dog max i to år, men jeg synes selv to år på SU med en lille familie, lyder hårdt.
Hvad vil du gerne læse (undskyld hvis jeg spørger for meget)?

Majline sagde ...

Kan godt forstå det er en svær beslutning! SU er virkeligt ikke mange penge, men der er selvfølgelig også mulighed for SU-lån, selvom det jo også skal betales tilbage en gang... Men kan kæresten ikke hjælpe lidt ekstra økonomisk, eller du har måske nogle forældre der vil overtage en af dine regninger eller 2 :)Hvilken uddannelse har du i tankerne, hvis man må spørge?
Virkeligt flotte ugler, ville også blive glad for dem hvis jeg var din mor :)

hellet sagde ...

Jeg er din Mor --Og jeg er vildt begejstret for de fine ugler ;-)) De er så gennemførte og fint lavet Sara --Hvis nogen har fortjent en symaskine er det dig.Du skal bare blive ved med dine fine ting --Du gør det nemlig helt fantastisk ;-))
Stort knus og 1000 Tak for de flotte Ugler
Mor

Therese sagde ...

Hej Sara! SUK! Hvor jeg bare genkender dine tanker... Der ervirkelig mange sten der skal vendes, når man overvejer at begynde at studere igen. Men jeg tænker at du har muligheden for SU lån - tilbagebetalingsfristen er jo laaang og renten er lav. Jeg er selv lige startet på sygeplejerskeudd. her i februar - og der skulle virkelig også tælles kroner og ører før det kunne lade sig gøre, men min kæreste og jeg blev enige om, at det er en investering i fremtiden - so jeg siger Go for it ;o) Hvad drømmer du om at læse? Og sålige tillykke med den nye maskine - hvor er det dejligt for dig ;o) Og smukke smukke ugler, kan godt forstå din mor allerede elsker dem ;o) KRAM

Majline sagde ...

Hej igen :)
Hvis du endnu ikke har sat dig fast på hvad du vil læse, så er der jo også mulighed for at kigge efter en uddannelse hvor du får elevløn... Så er økonomien i hvert fald ikke heeelt så presset... Kender godt det der med folk siger at der er så mange muligheder, men nogle gange kan man bare ikke lige se dem selv. Har selv en læreruddannelse, som jeg føler jeg er blevet presset igennem af omverdenen med kommentaren "jamen du kan jo blive ALT med en lærerudd." Der er bare ingen der kan komme med eksempler, hmmm.
Så jeg får lyst til at give dig lidt idéer indenfor det kreative :) Der er selvf. læreruddannelsen som jeg selv har, du kan jo vælge faget håndarbejde, og komme til at undervise børn i alt det du er god til :)Det kræver jo så desværre 4 år på SU :( Du kunne også kigge på lidt handelsskole - lære hvordan du styrer en butik, og så starte op som selvstændig med dit eget design :) her får du jo elevløn :) Ellers er der TEKO som også er noget med design (kender det ikke så godt, men mener du får elevløn efter en kortere periode på SU). Ja, det var lige hvad jeg sådan hurtigt kunne komme på :)
Held og lykke :)
Og fed maskine forøvrigt, var ude og kigge på den samme, sammen med min mor for nylig, da hun også snart skal have en ny, manden i butikken mente det var en super maskine!

Julie sagde ...

Hej Sara
Tjek lige mit indlæg.
Jeg har fundet opskrift på en hæklet mummitrold;o)
Julie

nkitkat sagde ...

Uglerne er så fine! God investering fra din mor og stedfar :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails