torsdag den 9. september 2010

mere stof.

Jeg har endelig fået taget mig tid at få malet en gammel dukkeseng jeg har arvet, fik tidlig fri i dag :) købte for noget tid siden noget lækkert lilla malling til den, og nu er der snart deadline på den, den skal nemlig bruges Lørdag, hvor jeg skal til fødselsdag, og hele to på en gang, 3 år og 1 år min søsters to dejlige piger, og har hele tiden været planen at de skulle ha den som en lille ekstra gave ved siden af. desværre er der ikke nogen billeder at vise endnu, for jeg kan ikke finde mit tlf kabel, og fik kun taget billeder på mobilen, men billeder skal der nok komme. fik også tid til at gå i gang med en af de ny indkøbte sættekasser, nu hvor jeg alligevel havde fundet tiden til at hoppe i maler tøjet :) så den er også på vej.

lige en go nyhed, Min SU er gået i orden igen :)
Min kære Faster har været så sød at gemme lidt sengetøj til mig i en pose til næste gang jeg lige var fordi, og det var jeg så i går ;) sikke lækkerier jeg fik mig, og en masse nyt til mit patchwork tæppe og andre projekter.

sengeranden i børnestoffet er købt i genbrugen som ligger lige ved siden af hvor hun bor. jeg har sprættet hele molevitten op, for det var kun stoffet jeg ville ha, synes det er super hyggeligt, og der var rigeligt af det.er vild med det grønne mønster :)Lækker Orange dug med lyserøde mønstre. skønt med noget retro pangfarve.En dug i mit yndlings stof, jeg har for et stykke tid siden fundet et pudebetræk i samme farve om mønster og har altid været virkelig glad for det og gemt det til et særligt projekt, men jeg var heldig at finde det her stykke i genbrugen også :)

10 kommentarer:

Kat sagde ...

Så fandt jeg også herind, sikke da en skøn blog, du har! Jeg er NØDT til at spørge... den gravhund, du har i din header, er det en du selv har lavet? Og hvor har du mønstret fra? Jeg har nemlig set den flere steder, men kan ikke finde mønstret.

KH
Kat

House of Hesselberg sagde ...

Sikke en masse skønne stoffer :)

Kolorista sagde ...

SKØNT stof, Sara - er det noget du bytter af - for så må du gerne lige skrive "KOLORISTA" hele vejen hen over den orange dug m. det pink mønster!!! Send mig en mail hvis vi skal bytte - lisbetha@yahoo.com. Kram og go dag fra Lisbeth

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara, skønt at høre at SUén er i orden igen:)
Og sikke nogel skønne stoffer du har fået. Jeg er fuldstændig vild med det der orange/lyserød, som vist var en dug.
Og hvor må din søster være glad for dig, at du laver så fine gaver til dine niecer, jeg er 100 på at de bliver glade når de ser den fine seng. Glæder mig til at se billederne ved lejlighed.
god weekend Stine:)

Fru hygge sagde ...

Skøøønt med lidt nyt til stofhylden.

Patchwork-blomsten sagde ...

Hej Sara

skønne skønne stoffer du har fået :) Får helt røde ører over IKKE at ha´svaret på dit spørgsmål om stoffet med ispinde oa. Jeg kan da godt undvære en strimmel af mit - men hvordan gør vi lige .... mht. til andre sjove stoffer, så kommer jeg ikke altid så vidt omkring, og ved at man tit SKAL købe min. tit 25cm og det bliver jo hurtigt dyrt :( sjovere er det hvis der kan byttes... ) ellers kan jeg anbefale min ynglingsbutik med patchwork (som jeg er så heldig at være næsten nabo til ( og veninde med)er Butik-Amaryllis :) desværre ikke netbutik - her kan du købe lige så lidt du ønsker :) var der i går og kiggede lidt på sjove stoffer med et ikke for stort mønster - hun har lidt forskelligt :)
kh marianne :)

Mia sagde ...

Nej hvor er du heldig med sådan en moster!!

Mon du vil bytte/sælge noget af det med toget?

se min bytteblog: www.miasmarked.blogspot.com

Smil fra Mia

Bournonville sagde ...

Marianne: ja jeg synes det er øv at der er minstemål på nogen gange, især nu hvor med mit patchwork projekt, jeg var inde og købe noget stof med ellefabter, og sagde til hende jeg skal ikke bruge særlig meget da det er til patchwork, så hun klippede, og jeg var ved at kløjs da hun sagde 80 kr for 25 cm... puh den gjorde ondt i pungen. så jeg vil fremover være frisk på at bytte fine mønstre stoffer sådan som priserne er, men synes også det er i orden at det koster, men er lidt trist at der skal købes mere end man skal bruge.
mht ispinde stoffet sender jeg dig lige en mail.

Kolorista: jeg skal nok have dig i tankerne når jeg lægger det i bytte bunkerne.

Mia: vi kan godt finde ud af en bytter med børnestoffet afhængig af hvor meget du ønsker :)

og tak til alle i ander :) glæder mig meget til at vise jer dukke sengen og det fine sengetøj jeg har syet i dag. synes selv dete r blevet vildt godt, men sættekassen derimod er ikke gået som forventet.

kh Sara

Bournonville sagde ...

Hov marianne har jo ikke din mail.

Patchwork-blomsten sagde ...

hej Sara

har lige sendt en mail til dig -
på den måde må du jo så kunne sende til mig :? :)
glemte at spørge hvor store dine sekskanter ( i pap) er ?
kh marianne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails