torsdag den 23. september 2010

Et skridt i den rigtige retning.....

Jeg har været lidt små sløj hele ugen, så der er ikke sket det vilde her, og har ikke fået nok til tid at snuse rundt hos jer andre, og det savner jeg.

  I dag har jeg været i Roskilde og besøg min kommende skole, Jeg starter på grundforløb som skilteteknikker, glæder mig rigtig meget, og håber virkelig det er lige så godt som jeg fornemmer, jeg glæder mig i hvert fald til at starte. det bliver skide godt, endnu en skridt i den rigtige retning.Min kære søster var på overnatning en dag i løbet af ugen, hun skulle til et møde i byen tidligt næste morgen, jeg havde sagt til hende at jeg ønskede mig nogle stenugler og en ugle halskæde som jeg havde set hos Kenneth, så da hun havde været til møde kom hun vist lige til at gå et tur forbi Kenneth,  så hun har været så sød at forære mig to stenugler og en skøn uglehalskæde, og ugle stoffet har hun tidligere haft med fra min mor :) er simpelthen så glad for de ugler.Tak søs!!!
De fine klistermærker er en gave fra en god veninde, og spareuglen er også en gave fra mor og søs.
 Støvlerne er en gave fra kæresten, har længe ville ha et par lækre VARME støvler, så faldt over disse i dag, og varme det er de helt sikkert. og de sidder lige som de skal, jeg har altid haft problemer med store lægge, hvilke har gjort at jeg ikke har kunne finde særlig mange støvler som sidder godt.
Jeg er så småt begyndt at sy de små 6kanter sammen til små stykker, som så senere bliver syet sammen, og det går bare der ud af.

Det fine Aya Naya sengesæt har jeg fået af en god veninde, hun har kun brugt det 2 gange, men er blevet rimelig træt af de skarpe farver, hvilke jo er godt for mig, er dog usikker på om jeg nænner at klippe i det. for det er rimelig sødt og i rigtig fin stand.

5 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Spændende med den nye uddannelse. Hvad laver en skilteteknikker helt præcist?

Lækre ting du har fået, dejligt sådan at blive begavet. Kan forresten lige fortælle, at Ottos yndlingslegetøj pt. er løven han fik fra dig. Halen er helt genial at sutte på ;)

God weekend!

Differentia sagde ...

Jeg ville spørge som Julia, om du ikke vil fortælle lidt mere om uddannelsen - det lyder rigtig spændende.

Dejlige ugler du har fået!
Håber du snart er helt frisk.

Kh. Mette

Bournonville sagde ...

Hej Julia, skønt at høre løven gør gavn ;)

Mette og Julia

En skiltetekniker laver alle slags skilte. Jeg kommer til at lærer at lave skilte ved hjælp af forskellige teknikker, både håndlavet og på computer.

Skiltene kan være udført i forskellige materialer som metal, papir eller plastic. Jeg skal lærer både at lave og reparere skilte til bygninger og reklameskilte til biler, tog og busser. og glæder mig helt vildt til at arbejde med de forskellige teknikker, og vise frem på bloggen efterhånden som jeg bliver klogere og klogere.

Unknown sagde ...

Så mye spennende og fint å lese om her. 6-kantene og teppet så riktig flott ut! Lykke til med hobby-sove-rom-prosjektet. Koselig å titte innom:-)

Stinne sagde ...

hejsa - jeg har det originale 70er sæt med fisk i gul og blå - giv lyd på min blog hvis du vil bytte noget af dit.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails