lørdag den 21. august 2010

Skønne notesbøger.

Jeg har lavet notesbøger, til tasken og hvad man ellers lige står og mangler en notesbog til, de er lavet med genbrugs papir, og så er der fint stof på ryggen så de ser fine ud når de står på hylden.
håber jeg kan få lavet en DIY inden længe. for de er nemme og sjove at lave.
Var en tur i Netto i dag for at købe disse to dukker :) den ene skal min veninde ha i som ekstra fødselsdags gave senere i dag. de bringer jo kun held og kærlighed hvis du får dem af andre.
der er 2 i en pakke og de koster 30 kr stykket, og de er i alle mulige farver.

Jeg må også lige vise jer denne skønne give away hos Helle. jeg håber håber HÅÅÅÅBER jeg er en af de 6 heldige, ville være skønt at vinde noget lækkert stof, og især fra helle :)
Ha en god weekend der ude.

7 kommentarer:

Differentia sagde ...

Hvor er du produktiv, Sara :-)

De er så fine dine notesbøger!
Dejligt at du deler ud af alle dine idéer, måske en af disse (idéer) lige er det der skal til for at få mig ud af min kreakrise..

Kh. Mette

Micha sagde ...

hvor er de skønne de notesbøger :)
Ser frem til i DIY :)
KH Micha

Bournonville sagde ...

Mette: det ville da være dejligt hvis jeg kunne inspirere dig til komme i gang igen, jeg kender det godt selv, jeg har altid en notesbog liggende fremme, og en i tasken, til de ide´r der dukker op i hovet i løbet af dagen, og når jeg lige pludselig ikke er så fuld af ide´r, så kigger jeg i bøgerne og det ender som regel med at jeg kommer i gang igen.

Kh Sara

Junette sagde ...

Hej Sara,
hvor er de søde de notesbøger. Følger gerne med i en DYI der er nem at give sig i kast med, for energien er der ikke for tiden.

Jeg har ikke engang fået sagt tak for handlen med dig. Jeg synes elefanterne er skønne og de er kommet op og hænge på vores dør ud til opgangen. Nu har vi opgangens gladeste dør! :-)

Bournonville sagde ...

Hej Junette, det var så lidt, er da vist mig der skal takke. godt ide med elefanterne ude på hovedøren, måske skal der vist også en ud på vores, så må jeg se hvor længe den får lov til at hænge der.


jeg er også ved at løbe tør for ide´r, måske fordi jeg er begyndt i skole igen og tankerne er et andet sted.

KH Sara

Mari sagde ...

Ååååå !! De dukkene var PRAKTFULLE! Typisk at vi ikke har slike her i Norge... Bah !! I miss DK !!

Knus

Gowry sagde ...

Åh, er det mon sent at købe de små dukker?? Jeg har kigget på noget lignende, men prisklassen lå bare alt for høj! Krydser fingre!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails