lørdag den 7. august 2010

Dangens Fund.

Har været på tur med kæresten i dag, bare sådan en vi trænger til at komme ud af huset tur. så vi har være på det blå marked i Haslev, og en tur i Næstved. jeg elsker udsalg, men hvem gør ikke det :) jeg har i hvert fald fundet mig en masse lækre ting, papir,bånd og en masse til de krestive timer, fundet i Føtex og panduro hobby.

Fandt den fine hoptimist på det blå marked, til en flad 10 kr, fantastisk og så er det en af de store. dåserne med Bjørn wiinblad er også fundet i dag, og de er sat til salg på min bytteblog sammen med en gammel Mickey Mouse lampe.lige billeder af mine seneste kreationer, lidt notesbøger til tasken, når de geniale ide´r banker på ;) en fin lilla taske til moren. små toilet tasker, og så er jeg ved at øve oldemor firkanter.

4 kommentarer:

Helle sagde ...

Og Jeg Elsker den Taske --også den Brune Skat ;-))

Knus Mor

Julia Runge sagde ...

Sikke nogle fund! Og sikke nogle fine ting du har fået lavet! :D
Vil lige høre om du samler du på servietter? Da jeg lige har fundet min samling fra da jeg var barn af ;o)

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

som altid har du gang i en masse. sikke mange fine sager du har kreaeret og købt. og nogle af købene aner jeg har gule sedler på, udsalg ovenikøbet:)
stine:)

Bournonville sagde ...

mange tak:)

Hej Julia, samler på meget men samler ikke servietter, men i siden af min blog er der link til nogler serviet sider, jeg ved at de begge meget gerne køber servietter, de er mor og datter så hvis du vil sælge dem så prøv at skrive til dem :)

Stine, jep udsalg er rigtig godt, det meste stod til 2 kr stykket, det er noget en kreasjæl som jeg kan lig :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails