fredag den 30. juli 2010

en lille detalje.


Lige en påmindelse om min give away, den skulle trækkes i morgen, men jeg venter til Mandag kl 12, for jeg skal passe min yngste niece hele weekenden, så der er lige lidt ekstra dage at deltage i :) håber det er ok?

Den skønne stof halskæde har jeg vundet Hos Lis i hendes give away. den er virkelig fin, og passer lige ind i garderoben.

Billedet har jeg vundet hos Lise, og hold da op det er bare fint, elsker farverne og de skønne detaljer, og nu skal jeg ud og ha fundet en fin ramme til det.
Link
HJÆLP MIG.
Lige en lille detalje jeg er ved at hive håret ud af hovedet pga. Jeg kan ikke sige det for tit, jeg hader lynlåse, og denne gang endnu mere. har siddet og øvet mig som en gal i at sy lynlåse i nogle små punge, har gennemsøgt you tube, og nettet for guides til den teknik til lynlåsen prøvet at sy et stykke stof i hver ende af lynlåsen prøvet med en større og mindre lynlås, og mit problem er at når jeg vender hele pungen så bukker lynlåsen ind i pungen hvilke jeg synes ser grimt ud, når jeg nu gerne vil ha en lige kant i hver siden, er der nogen af jer der ved hvordan jeg gør at kanten ikke bukker ind, og i stedet bliver lige.

5 kommentarer:

Julia Runge sagde ...

Det er virkelig også noget jeg døjer med på mine punge. Synes dog ikke selv at det gør så meget. Det ville bare være en pænere finish. Så jeg følger lige med her ;o)

Bournonville sagde ...

sådan har jeg det også Julia, når jeg ved det kan lade sig gøre at få den pæne finish, så vil jeg også finde ud af hvordan ;)

FrkTURKIS sagde ...

Har du husket at klippet hjørnerne af? Og hvis hjørnerne er lidt svære at vende så forsigtigt brug en nål til at rette ud.

Lidt mere øvelse så skal det nok blive fint :-) Personligt kan jeg bedst lide afslutning i enderne med et ekstra lille stykke stof.

Bedste hilsner fra Christine

Fru Olsen sagde ...

Jeg søgte på Google "sy glidelås" og op kom: http://timotei-timotei.blogspot.com/2009/09/hvordan-sy-i-glidelas.html
Det er en udmærket vejledning.

Bournonville sagde ...

Hej christine, jep kanterne er klippet af, men skal lige prøve det med nålen :)

Tak for link fru olsen,

Kh Sara

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails