tirsdag den 13. juli 2010

dagens små syslerier.

i dag fik jeg så færdiggjort en masse små projekter jeg længe har ville lave, fik lige taget lidt billeder her til aften.
Der er lavet mærker til gaver og til ophæng, jeg elsker når man laminere servietter, for farverne bliver så fine og man kan klippe fine figurer bag efter eller lave andre sødeprojekter, og jeg gemmer altid fine servietter til netop dette, så er det altid nemt at glippe fint pynt til gaven eller andet.
Har også endelig fået prøvet at lave fine kasser, og hold op de bliver fine, men jeg har ikke nok kasser ;) og nu ager det mig at jeg ikke fik købt nogen da de var i netto, men der tænkte jeg, det der får jeg aldrig lavet, og nu brænder jeg efter nogle store kasser til stuen :(
papir mangler jeg ikke, fik for noget tid siden en stor pose med gave papir der var pænt strøget og samlet gennem mange år af min stedfars mor, så noget af dette er brugt til kasser sammen med andet tapet jeg endten har købt eller byttet mig til.

fik også syet flagranker for første gang, i fine drenge og pige farver og en lille mini ranke.


har lavet armbånd i stor stil og pakket dem fint ind, plus en lille ranke med fine æbler.Og så har posten været forbi igen, denne gang med en fin nålepude fra Karina og en rigtig sød lille pung/clutch med den fineste knap fra Puk, havde vundet den for længe siden, men ikke lagt mærke til det (rimelig flovt) men er i hvert fald glad for den. 1000 tak til jer begge to.

10 kommentarer:

MALENE sagde ...

Sikke mange fine ting du har fået lavet. Det med at laminere servietterne skal jeg helt sikkert afprøves.
Mon ikke de store æsker dukker op i Netto eller lign. butikker snart igen. Skal i hvert fald nok sige til, hvis jeg ser/hører om det.
Jeg får desværre ikke rigtig lavet noget for tiden, men har kreadag med en veninde på torsdag, hvor jeg håber at få lavet lidt...

Bournonville sagde ...

Hej Malene, er også dejligt når man kan være kreative sammen, min veninde sad også hos mig i dag og lavede tapet billeder til nogle store rammer, så er det jo godt hun bor neden under mig så mulighederne er der.

synes du skal prøve det med servietterne, er jo nemt og billigt projekt, og der kan laves fine billeder til vinduerne som erstatning for det der børne vindus maling. det holder også længere.

håber du får en hyggelig kreadag med veninden :)

Kh Sara

MALENE sagde ...

Ej, hvor skønt at have en krea-veninde så tæt på. Jeg glæder mig godt nok også til torsdag...jeg har ikke rigtig haft energien eller overskuddet, men er helt sikker på at det hjælper, når hun er her.

Det med servietterne prøver jeg så snart jeg finder en ledig stund:)

Håber du nyder ferien.

Kh. Malene

Mor-t-2 sagde ...

Sikke en god idé med servietterne! Det ser rigtig godt ud!

Bournonville sagde ...

Hej Malene.
jow det er lækkert med ferie,dejligt med tid til de forskellige projekter.

-Kh Sara

SiriR sagde ...

Ih, du har da rigtig være kreativ i det sidste.
Hvor er det smart at laminere servietter, det blev rigtig flot:)

PUK sagde ...

Hvor dejligt at du blev glad for den lille clutch:)
KH Puk

Magi© sagde ...

åjåjåj, så effektiv du er! Skikkelig fine ting du lager også!
Lurt det der med å laminere servietter! Det skal eg prøve!

IKEA har vel store esker ?
Kanskje langt til nærmeste Ikea butikk?..
Ha ein fin kveld!
Marie

Helle sagde ...

Det er lige præsis derfor det er en fornøjelse at gi dig noget Sara --Du skal nok få det brugt ;-)) Ellen sidder helt sikkert og klapper af dig nu ;-))
Men det gør jeg nu også --Stolt af min Kreative Datter

Skrædder sagde ...

Hvor er du bare prodoktiv, sikke en masse fine ting!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails