tirsdag den 15. oktober 2013

Søger mønster.

Jeg har længe ledt efter mønster på de der løse bukser, med smalle ben, men endnu ikke fundet det. Er der mon en af jer det ude der ved hvor jeg kan finde det, aner ikke en gang hvad buksen hedder...!!!
Havde overvejet at bruge bukse delen fra denne dragt, er vild med buksen.. Men ved slet ikke hvordan jeg skal lave linningen om, så klog er jeg ikke ;) tip modtages gerne :)
(AOH Symagasin 11/2013)

Mønster jeg søger, minder meget om disse, i pose effekt og ben.14 kommentarer:

Trine (groovy baby) sagde ...

Hejsa Sara
Hvad med den model her fra stof og stil? Den kan måske smalles lidt i benene? Nu er det godt nok stoffet, jeg linker til - men mønstret kan du nok klikke dig frem til :-)

http://www.stofogstil.dk/Katalog/Mode.aspx?group_id=10983&articleid=32583

Nørkle Tøserne sagde ...

I alt om håndarbejdes sy magasin har de flere gange haft et lignende mønster. I nr 9/2011 har de et der minder om det og så ved jeg at der et magasin der er nogle numre nyere også har haft en anden version, der lignder.
MVH Rikke

Pia´s Hverdag sagde ...

Nu er det jo en buksedragt du viser, ikke ?

For buks alene, se på Onion bukser Chino model ...

Unknown sagde ...

Hej

Jeg vil også satse på symagasinet! Kan ikke lige nævne et nummer, men synes jeg har set dem indimellem hen over de sidste par år (jeg låner på bib.!)

Måske har jeg også set noget der ligner i et burda.....

Du må en tur på biblioteket og bladre bladene igennem!

Bournonville sagde ...

Ah men for pokker Trine, det er jo et dejligt simpelt mønster, så selv jeg kan forstå at lave ændringerne...for jeg har lidt ekstra på de dejlige håndtag, som hør det svært at købe mig til et par, de sidder forkert.... Så 1000 tak, må prøve med den model.

Bournonville sagde ...

Tak Rikke jeg har vist omtalte blad, så det må jeg lige finde frem..

Bournonville sagde ...

Hej Pia, jep modellen er en buksedragt, hvor bukse delen er lige som jeg ønsker, og mønstret er to delt, top og bund sys hver for sig og sys sammen efter. Og tænkte at bruge buksedelen og ændre lidt i linningen..

Men vil helt sikkert prøve den fra onion som du henviser til... 1000 tak..

Bournonville sagde ...

Havde slet ikke tænkt den tanke, at biblioteket også har blade, jeg må forbi det lokale bibliotek... 1000 tak :)

Lise sagde ...

de er i det nye symagasin. lån det på biblioteket

Bournonville sagde ...

Hej Lise
Har lige købt det i dag, og vil prøve det mønster af først, er lidt nervøs for det med lynlåsen da jeg har lidt ekstra på hoften.. Havde tænkt de skulle være med elastik og ingen lynlås.

Anonym sagde ...

Prøv at kigge på Onion mønstre her på nettet der er flere der kan bruges
HIlsen Bente Jensen

Bournonville sagde ...

Tak for tippet Bente j :)

Trine (groovy baby) sagde ...

...og netop nu har Stof og Stil sendt fristende nyhedsmail med blandt andet disse bukser - tror da vist lige jeg skal ha' kastet mig over en buks eller to. Jeg holder mig ellers ofte fra Stof og Stils snitmønstre - det irriterer mig grænseløshed at man skal købe hver størrelse og ikke et mønsterark med mange str

http://www.stofogstil.dk/Katalog/Mode.aspx?group_id=11129&articleid=32831&utm_source=MailPlatform&utm_medium=email&utm_campaign=nyheder_16okt13_dk

Bournonville sagde ...

Jeg kunne ikke være mere enig Trine.
jeg har ikke en andelse om hvad str jeg bruger i sy selv, lige meget hvor meget jeg måler mig, passer de aldrig, og jeg er ikke en hej til alt det der med at lave om på mønster osv. så skal det helst være logisk uden alt for meget regning.
jeg vil også prøve deres mønster af næste gang jeg kommer forbi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails