mandag den 19. marts 2012

Som lovet... Elefanten og mere stof.

 Så er der kommet mere fint retro stof til salg i Restekassen :)


 Og som lovet, et billed af elefanten jeg har syet, det var en gave til min søster, som elsker stjerner,grøn og elefanter :) og den blev knus elsket, samt bestilt i en mindre udgave, som hun kan have med på kasernen.
jeg har flere liggende som er i gang med at blive syet,i skønne liberby stoffer, blandet med lidt grovere stof, men det er ikke meget tid, der er til alt det kreative efter jeg er startet job :)
og desværre heller ikke meget blog hygge.

6 kommentarer:

Michelle sagde ...

Hvor er den kær den lille elefant!

Lene sagde ...

Hvor er den bare kær den lille elefant.
Er nød til at spørge hvor du har fundet mønstret på denne smuksak, da jeg har en tante som er vild med elefanter og lige en oplagt gave til hende :-)
KH Lene

Bournonville sagde ...

Lene. det er fundet på ebay for noget tid siden. ved ikke om jeg kan finde link til en sælger, men skal nok lige se efter :)

Maria Svelmøe sagde ...

Nej hvor er den skøn den lille elefant

Dottie sagde ...

Nej hvor er den bare super sød den elefant! :D Det har du gjort godt!
Hyggelig blog du har her, med lækre indlæg :)

Lil'Bournonville sagde ...

Det er den bedste elefant :) og den har nu fået navnet birthe :D jeg er så super glad for den, og 5 dage på kasernen uden den !! puha.. den fik det største kram da jeg kom hjem :D Glæder mig til den lille udgave, så den kan bryde den militære gang jeg har til hverdag :) Den bedste fødselsdags gave fra den bedste store søster :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails