tirsdag den 11. januar 2011

Som lovet...!!

Lidt billeder af min messe stand som den endte så fint med at se ud. jeg er selv ret tilfreds. teltet fik lys inden i så silhuetterne blev tydeligere. bunden blev malet jordagtig, og baggrunden blev printet på folie og monteret.
der blev lavet pas, landkort, taske, ligge underlag,bålplads træstubbe til at sidde på, alt sammen i måle stoks forehold 1:30.


7 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Hvor er det fint! Elsker de små bitte detaljer. Godt gået :)

Anonym sagde ...

he he hvor skægt. Havde godt set tidligere indlæg omkring teltet, men havde det slet ikke i tankerne, da jeg ville tjekke det nye indlæg ud. Så jeg så det som værende en stand 1:1 så slet ikke det var miniatur før jeg læste det sidste af indlægget... Med andre ord...super godt lavet!

Bournonville sagde ...

1000 Tak skal i ha :)

det bliver også mere levende af at det er taget i foto studie med lys og fine detaljer.

Helle sagde ...

Rigtig Flot Sara ;-))

Lil'Bournonville sagde ...

Ja det er jo så smukt sara.. jeg sad jo selv ved siden af dig da du var i fuld gang.. selvom håndarbejde jo ikke er det store i mit liv, så er jeg så evig stolt af og have en sådan mega Sej storesøs, der bare gir den max gas på det kreative område :)

Kæmpe kys fra den lille søster som nu også prøver bloggeriet af :P

Pip som Pap sagde ...

Altså hvor er det dog bare gennemført! kan lige forestille mig hvor hyggeligt det vil være at sidde i teltet :o). Du er godt nok kreativ! Kus Pia

Bournonville sagde ...

tak skal i ha :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails