søndag den 11. juli 2010

hjemme fra ferie.

Vi har jo været på en lille ferie, og turen gik til Tåsinge hvor vi lå på Vindebyøre Camping, en rigtig lækker camping plads. vi fik en rigtig lækker plads med udsigt ud over vandet, og over til Svendborg lige ude for teltet var der en lille sti direkte ned til stranden. vandet er børnevenligt og ikke så dybt, dejligt klart og varmt ;)Jeg fik sådan lyst til at prøve krappe fiskeri, efter at ha set alle børnene står i klumper og fange krapper på bade broen, hold da op det var sjovt, du skal bare bruge en klemme, en snor en frisk musling og evt, en pind, bind snoren fast til klemmen og pinden, knus muslingen, så der er frit til kødet, sæt den fast i klemmen og fisk efter krapper, vi fangede 35 krapper i alle str, og det var virkelig sjovt, hvis man ikke allerede har prøvet det, så skal det prøves!!!
den fine strand lige nede for vores telt :)
Oplevelser var der også en del af, vi var på Koldkrigsmuseum på langeland.

Spillede minigolf på Thurø og og Christiansminde
Jep vi elsker mini golf, og vi køre gerne rundt for at spille på dem.
Vi var på besøg i Naturama, en udstilling med dyr, virkelig flot og sjovt fordi du må røre dyrene og komme tæt på de forskellige dyr. Genialt sted for børn.
Vi cyklede en tur til Valdemarslot, desværre måtte man ikke tage billeder mange af stederne, men hold da op hvor var det flot.


Vi besøgte Legetøjs museumet som også ligger på Valdemarslot, det var godt nok hyggeligt, hvad der ikke var af skønt legetøj, smølfer og barbapapa figure, dukker spil og andre fine ting, man fik helt lyst til at være barn igen :)
Vi fik desværre ikke prøvet deres minigolfbane :(alt i alt har det været en rigtig god tur, og jeg anbefaler hver en oplevelse og alle stederne, især til børnefamilier.Vores solnedgang over Svendborg

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor ser det ud til at have været en skøn ferie :)

Bournonville sagde ...

hej Linda, det kan du tro det har :)

Home by Bianca sagde ...

Dejligt I havde en god ferie!
Skøn skøn udsigt!

Unknown sagde ...

For en nydelig header du har! :-) Dessuten skjønner jeg at du har flaks når det gjelder give-away's......!

Bournonville sagde ...

Hej Ruth,

tak skal du ha, jo jeg er åbenbart rimelig heldig med give away´s :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails