tirsdag den 2. marts 2010

Kan du huske?

Først vil jeg lige vise jer hvad posten havde været med da jeg kom hjem fra en laaaang dag i skole.
Jeg har lavet en lille chance away med krudtuglens mor, hun ønskede sig en hæklet Bambi, så endnu en lille fyr har set dagens lys og er nu flyttet hjem til Christina, og jeg har fået den skønneste pakke retur
( jeg er super overvældet) mange mange tak Christina, kan ikke beskrive hvor glad jeg blev.


Se lige en fin palet af skønne stoffer og ren inspiration , glæder mig virkelig til at lave nogle fine ting med det.Kan du huske den?!
Jeg har også været i genbrugsen igen igen. men denne gang fandt jeg noget jeg aldrig havde troet jeg skulle se igen. Vuk den lille ræveunge på bog, havde selv den bog som barn, sammen med VHS bånd. og her for ikke så mange år siden havde jeg en DVD med den. men den forsvandt i flytte rod. Jeg elskede Vuk og gør det stadig. historien om en tapper ræve unge der kommer væk fra sin familie, men møder en rar onkel som han vokser op med. uh.. den kribler helt i mine fingre er helt over glad fordi jeg har fundet denne bog. men kan nogen af jer huske den?


Mere stof til byt/ Chance away
mens jeg var i genbrugsen var der lige mere fint stof der kom med hjem :) og jeg bytter meget gerne af alle 3. og der er mere til byt her.

(1)
(2)
(3)

8 kommentarer:

Mirjam sagde ...

Hej Sara,
jeg har sendt din pakke i dag og også modtaget den fra dig. Tusind tak - ikke mindst for den herlige sommerfugl! Uh, jeg er også bare helt forelsket i dine bambier (som den oppe ved din blogtitel). Hvis du skulle få lyst at lave endnu en, står jeg gerne klar med hovedet i stof- og tapetbunkerne og finder noget godt :) Du må endelig sige til.

God aften!

Kh. Mirjam

Kragen sagde ...

Hej Sara.
Ej noget lækkert stof...savle savle..
JEG kan ihvertfald huske VUK, jeg må have set den film 1000 gange!
Jeg kunne altså rigtig godt tænke mig at bytte med dit stof på billede nummer 2.
Jeg får lige taget nogle billeder af mit stof i morgen. Jeg lægger det på min blog, det er så meget nemmere end alle de mails:-)

KrudtuglensMor sagde ...

Åhh hvor er jeg glad for at høre det!! Mit hjerte smeltede da jeg så den lille fyr og den fine svamp, og jeg blev næsten helt flov for synes lige pludselig slet ikkke at min pakke kunne leve op til det, for den er virkelig bare gudeskøn!! TUSIND tak for byttet, er så glad for den lille fyr!!

Helle sagde ...

JEG kan huske Vuk --Det er den figur jeg mest forbinder med dig

Knus Mor

Julie sagde ...

Hej Sara
Jeg har lige set den lækre bambi. Hvis du har mod på at lave flere, så er jeg meget frisk på en bytter:-)
Du siger bare til :-)
Kh Julie

Rikke R sagde ...

Jeg kan godt huske Vuk, åh hvilket minder:-)
Og hvor er det en sød Bambi du har lavet:-)

Unknown sagde ...

Ja, Vuk er dejlig - jeg er så heldig at have filmen på DVD stående i min reol. Jeg har det med ham som med TRoldepus - bånd som vi hørte da mine piger var små. Forleden var nogle af dem på bud i Kvickly - og der er nogle ting man aldrig bliver for gammel til.

Sylke Feldhusen sagde ...

Så hyggelig at du blir med på min give-away, og at du vil følge bloggen min!

For en fantastisk kreativ blogg du har. Kommer sikkert innom her igjen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails