mandag den 6. september 2010

Alle de skønne muligheder der findes.

Se lige dette skønne stof som Ditte har sendt til mig, genialt til mit patchwork projekt, og så er det bare så sødt :) 1000 tak Ditte.Er så småt ved at være der til hvor jeg efterhånden kan begynde at sy sammen også, men så kommer det store spørgsmål. hvordan skal det se ud, hvilke mønster?

jeg tænker enten regnbue farver, altså hvor 6kanterne skifter farve, med start i brun,rød,orange,gul,grøn,blå og slut i lilla.

eller måske blomster i forskellige farver, men ens farver uden om,

der er uendelige muligheder til sammen syningen af sådanne 6 kanter, og egentlig var det meningen at de bare skulle sys tilfældigt sammen, men synes det ser rodet ud når jeg lægger det op mod hinanden, så jeg er gået i tænkeboks, mht., sammensyningen, i mellemtiden er der masser af lækker inspiration at finde rundt på nettet.

Denne side:
Texas Freckles Er bare super skøn.


Der er styr på farver, og synes det giver godt overblik at lægge dem i farveorden, så er der også tjek på hvilke farver der er mange af og hvilke der skal flere af, kasse er købt i biltema, til formålet, den er høj nok til at ha dem stående side om side,og nem at ha med sig rundt omkring.

Jeg har også været så heldig at få fat i 2 styks sættekasser, weee, så nu er der efterhånden projekter nok til hele vinteren, glæder mig meget til at komme i gang med at prøve at lave en sættekasse. endnu mere fordi jeg aldrig har prøve det, så jeg er forberedt på at det kan gå galt.

er der nogen der kender en god Guide til hvordan du maler og sætter papiret i så det ender med et godt resultat?

8 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Hvir smart at sortere på den måde. Hvad er det for en kasse du bruger til det?

Ditte Høybye sagde ...

Selv tak :)

Det lyder som en god ide, at følge farverne som en regnbue. Smukt ser det da ud, når de "bare" ligger i en kasse.

Bournonville sagde ...

Onkel Anne: kassen er købt i biltema under sortimentsæsker til 22 kr, fås i større el. mindre.

Ditte, ja synes også det ser skønt ud med farverne delt op.

Mette Bossow sagde ...

Jeg stemmer for Regnbue tema a la 'The vintage hausfrau' tæppe, som hun lige viser frem, synes det ser helt vildt fedt ud!!
Hvor godt at du har fået dat i nogle sættekasser :o)) altså jeg malede bare med pensel i rummene og lidt ind på endevæggen, mine kasser fik 2/3 gange. Og så lavede jeg papir skabeloner i hvidt papir af rummene, sådan at jeg nemmere kunne se om det passede med de billeder jeg ville bruge og så klippede jeg bare ud og satte fast med decoupage lim, men aner ikke om det er den bedste måde :o)
GLÆDER mig til at se dine!!
Kh Mette

Bournonville sagde ...

1000 tak Mette, det var en dejlig nem og enkel beskrivelse :) hvilke slags maling brugte du?

Kh Sara

Marianne sagde ...

hej

Der findes en tysk bog af Liesel
Niesner med hexagoner - den hedder
Liesels Sechecken-technik - med mange go'ideér :) Jeg har den selv på hylden - ved ikke om den kan lånes på biblio.. - har købt min på hendes egen hjemmeside
kh.marianne

Månestrålens mamasita sagde ...

Hej Sara,

undskyld jeg lige skriver her, men jeg ville høre om det var muligt at købe/bytte mig til dit skønne mønster på gravhunden?
kan se du engang sendt det ud til nogle stykker, men der var jeg ikke hurtig nok :(

Vil så gerne lave en til min datter nemlig!

håber at høre fra dig!
KH Vibeke

Bournonville sagde ...

Jeg har sendt dig en mail Vibeke ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails