onsdag den 1. december 2010

Glædelig jul

 Posten kom i går med en pakke, som indenholdt lækker chokolade til at slå ventetiden ihjel med og en lille hilsen fra min nisseven, og i dag kom der en fin fin pakke også fra nissevennen. nøøøj jeg glæder mig til at åbne den på min åbningsdag. havde helt glemt glæden og spændingen ved at åbne en pakkekalender gave, så det skal hermed indføres herhjemme til næste år ;) min mave slå kærlig knuder og flik flak af ren spænding og nysgerrighed, og pakken skal ligge fremme og nydes indtil den skal åbnes.


Og så nåde vi 1. December og i dag skal julepynten op, så snart kæresten kommer hjem. vi skal julehygge, med julemusik, gløgg og æbleskiver, bare for at sætte det hele i gang :) jeg er dog tyvstartet og har pyntet min gren med fimo figurer og små julekugler, og et lille enligt juletræ fra søstrene grene, der var kun den ene træ tilbage, desværre, havde ellers haft planer om svampe engle hjerter og juletræer fra søstrene grene, men juletræet var det eneste der var tilbage, så det måtte altså med hjem og bo hos mig.
Glædelig 1 December derude :)

3 kommentarer:

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Sara

hvor ser der dejlig jullet ud hos dig allerede. Skøn gren

Glædelig jul Stine:)

Basse Bufas sagde ...

Det bliver spændende for os alle at følge med i, hvad alle gaverne indeholder.
Jeg har i dag været til klip og klistredag i den yngstes klasse. I går søgt jeg inspiration rundt om i blogland og faldt over dine stjerner til vindruerne. De blev en KÆMPE succes! Alle drengene var helt vilde (de er jo vant til at folde papirsflyver). Det var en stor oplevelse for dem, at se stjernerne, når de kom op i vinduerne. ”Ååårrrhhh hvor er de flotte” lød der godt nok mange gange. Jeg kunne mærke, at de faktisk var vildt stolte over, at de kunne lave noget så flot.

Julehilsen Tina (nu med egen blog)

Bournonville sagde ...

Tak Stine.

Tine: Hvor dejligt at høre at stjernerne har skabt glæde, det er jeg virkelig glad for at høre og tak fordi du delte oplevelsen med mig. og dejligt du nu har fået en blog :) det er altid skønt at følge nye i blogland.

Kh Sara

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails