tirsdag den 31. august 2010

puuuh hvor jeg synes det er fejt...!!!

Der har været drøn på de sidste 2 uger. er startet i skole igen, så der har været meget at ordne mht udd. osv. ud over det har SU på en eller anden måde registreret i deres system at jeg skulle være færdig med udd. her i August, hvilke jeg ikke er, modtog en fint brev i sidste uge om at jeg skulle betale en måneds SU tilbage, så da jeg i går gik til min SU vejleder, forstod hun ikke en prik, for på min ansøgning til SU er der søgt om SU til Januar 2011, og jeg er tilmeldt skolen frem til december, så jeg måtte i gang med at ringe til SU Styrelsen, og og de henviste mig til det betalings firma der tager sig af tilbage betaling af SU, og de sendte mig retur til Su Styrelsen, og da jeg endelig kom igennem, er damen så fræk at smide røret på.

jeg forklare hende pænt at jeg har modtaget dette brev, men at skolen ikke kan hjælpe mig fordi jeg allerede er tilmeldt og der ikke er nogen fejl der, (pointere over for hende at jeg har kopi, at tilmeldings skemaer med nøjagtige datoer) hvorefter hun siger, Det er jo ikke bare oplysninger vi hiver ud af den blå luft det må være skolen der laver fejl, hvorefter hun smækker røret på.???????
og her sidder jeg uden svar, ved ikke om jeg overhovet får SU i denne måned, så jeg kan betale husleje og diverse regninger. hvad Fanden er det for en opførelse, undskyld mit sprog, både jeg om min lære var helt paf over den opførelse, Det virker som om de bare ikke vil gøre noget for at hjælpe efter som man bliver sendt frem og tilbage i deres system, og ingen gider rigtig at snakke med en, de skubber bare problemet videre i systemet
jeg forstår ikke en prik, jeg kan nu bare gå rundt som et stort spørgsmåls tegn og vente på at min su vejleder får fat i en der er villig til at hjælpe.


Jeg har egentlig ikke haft overskuet til kreativitet, når der lige har været 5 min hist og her, så har jeg enten hæklet eller ordnet 6kanter til patchwork, jeg har længe ville prøve det dersens patchwork, men har altid synes det har set lidt tidskrævende ud, men hold da op, det tager jo ingen til at ri 6 kanterne og klippe, jeg er dog ikke nået til syningen endnu, jeg har valgt at lave 2 6kanter af hver stykke stof jeg har liggende, og det har indtil videre givet 80 6kanter i forskellige farver, nogen farver er så tæt på hinanden at jeg ikke behøver mere end 2 6kanter af hvert stof, er ret tilfreds og rimelig overasket over hvor simpelt det er, glæder mig til at bruge min vinter på at sy dem sammen og hækle tæppe, endnu et projekt jeg aldrig troede jeg ville starte af ren frygt for fiasko. tror dog ikke de bliver så flotte som mange af jer andre kan lave det, men så er det også prøvet af :)

13 kommentarer:

Sandie sagde ...

Øv sikke en behandling! Håber det hurtigt falder på plads for dig :)

Bournonville sagde ...

håber jeg virkelig også!!!

Ditte Høybye sagde ...

Jeg håber, at der snart kommer en løsning på sagen.
Har selv gennem min studietid erfaret fejl eller mangel på kommunikation fra SU styrelsen, det har man bare ikke brug for sammen med alle de andre ting, man prøver at få styr på.

Julia Hausfrau sagde ...

Hvor er det bare absurd!! Håber de får styr på det, så du ikke skal være på røven denne måned. Altså!

Og så lyder det ellers som nogle gode projekter :)

Mariii sagde ...

Spennende med de 6kantene !! Flott blogg :D

Hilsen fra Trondheim, Norge !!

Micha sagde ...

er så uforståelig over for hvordan nogle behandler andre... utroligt de ikke kan se det er et problem... selv om de har tallene fra skolen, er det dem der har skrevet dem ind, og der kan jo ske en fejl, men så må de erkende det, det er menneskeligt at fejle også fra deres side...
så synes ærlig talt de skulle stikke dig en undskyldning og så se at få styr på det hele, for at skulle stå i uvished ja det er ikke sjovt... oplevede desværre det samme, da både min mor, søster og jeg flyttede til Odense, men i hver sin lejlighed, der kunne vi ikke få udeboende SU fordi de mente vi boede sammen, sikke en masse bøvl med at få det i orden... og lyder desværre ikke som om de er blevet klogere....
Håber du får nogle hyggelige stunder med dit patchwork og hæklet tæppe :)
KH Micha

Marie sagde ...

Så fin teppe det blir!! Gleder meg til å se det ferdig! Har du bare klippet disse 6kantene ut ? De ser dobble ut og så fine i kanterne! Holder på med patchwork my self men det blir bare enkle 4 kanter..men det er greit å bruk eopp litt stoff:)

Bournonville sagde ...

jeg håber virkelig også at der kommer styr på det hele hurtigt.

Julia og Micha: ja jeg havde til hver en tid accepteret en fejl, men har jeg svært ved efter den opførelse. nu er jeg mere gal og har sværere ved at acceptere min situation.

Mari: 1000 tak :)

Magi:
Jeg ved endnu ikke om mine 6kanter bliver et tæppe, men jeg vil nyde og sidde med det. og under alle omstændigheder kan 6 kanterne altid bruges til pynt på andre ting.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Øv, altså, håber at du snart får styr på hele situationen.
Og så må du liiiiige holde op med det der med, at dit tæppe ikke bliver så flot som alle de andres.
STOP... du er super dygtig og kreativ!! Og er spændt på at se hvordan dit personlige tæppe kommer til at se ud.
stine:)

Differentia sagde ...

Herfra ser det rigtig fint ud med de 6kanter :-)!

Øv for en opførsel den SU-dame lagde for dagen. Desværre er det ikke første gang (og sikkert heller ikke sidste) de opfører sig sådan derinde -jeg taler af bitter erfaring :-(

Håber det hele ordner sig hurtigt!

Kh. Mette

Bournonville sagde ...

Stine: Jeg ved det, det er den der selv kritik jeg skal lægge væk, har syet de første 6kanter sammen her til aften, og jo det er faktisk blevet rigtig flot, er helt overasket over så nemt patchwork er at sidde og sy, synes godt nok det ser svært ud når man ser andres billeder.

Mette: jeg ager mig virkelig også over at jeg ikke rigtig fik fat i hendes navn, det havde været rart, bliver helt trist over at høre at nogen af jer andre også har haft en skidt oplevelse.

Kh sara

Marianne sagde ...

hej
skriver lige en kommentar :)
selvom det er lidt siden du har skrevet dit indlæg.
Håber virkelig for dig at der der bliver styr på su en - det er aldrig rart ikke at vide om man har til alle udgifter :( -
mht, til dine patchwork projekter - pas på siger jeg bare - man bliver afhængig - af de små lapper-
og forøvrigt meget søde stoffer du har valgt :)
kh marianne

Bournonville sagde ...

Der er endelig godt nyt, De har opdaget der er sket en fejl, så jeg går nu i skole og skal ha SU, men der går desværre lidt før pengene kommer ind på min konto. men hold da op en sten der er faldet af mine skuldre. og tak for alle jeres kommentare, er "rart" at vide jeg ikke står alene.

Mange tak

Kh Sara

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails