søndag den 4. januar 2009

Encustik art også kaldet voksmaling


Jeg er fornylig blevet den stolte ejer af mit helt eget sæt Encaustic art. min mor var så dejlig at forære mig det i julegave, jeg har tidligere set det og prøvet det hos min faster og blev så bidt af det at jeg ønskede mig mit helt eget med det samme,
Det består af voks farver man varmer på en strygejern beregnet til det derefter "maler" man med strygejernet på noget papir specielt beregnet til voksen, mens man sidder og leger med farverne kan man lave billeder af landskaber eller bare abstrakte billeder, kun fantasien sætter grænser.


Her er brugt den enkle teknik, voks på jernet ;) og ned på papiret.. ren leg.Her afprøvede jeg en teknik hvor man gennemvæder en klinex med voks i den ønskede farve derefter lægger man det på papiret og trykker med strygejerne oven på papiret, så der kommer lette plamager af voks og det får voksen til at ligne sten.

Denne teknik blev der også bruge klinex, eller servietter, der bliver servietten lagt på papiret først med klar voks, derefter kommer man ønskede farver på, servietterne suger dog gulv og sølv farverne ekstra meget til sig og det giver en god dybde og effekt i billedet!

her er også brugt servietter men uden gulv eller sølv farverne.

Igen sølv der har suget sig fast på servietten. synes det r blevet super godt billed det her.

Billed lavet med en voks farve.

to farver er der brugt her og afprøvet teknikker med diverse ting der lå i hjemmet!

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Hold da op hvor er det flot--Ja du er værd at forærer noget.Det er du kommet hurtigt efter min pige.
Knus Mor

Bournonville sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Hej. Var lige inde og se dine malerier, hold da op hvor er de flotte. Jeg har meget lyst til selv at prøve det, så jeg må lige en tur i hobbybutikken, glæder mig til at komme igang. Venlig hilsen Pia Karstensen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails