søndag den 31. marts 2013

Nu med hår på....... og husk min Give away

 Min første prøve dukke med Garn hår, yaah... synes hun er blevet rigtig fin, og teknikken er super go, hvert hår er monteret med nål og tråd, og dette er bare en af de teknikker der er prøvet af, der er flere muligheder for på syning af håret, men desværre bukkede min dukkenål, så jeg må ud og fine nye, men alle de muligheder for fine frisyre hårfarver, krøller eller glat, utallige muligheder..
en udfordring... ja tak meget gerne..

Mulighederne med garn hår, gør også at det findes i stort set alle farver, og NÆSTEN alt garn kan bruges til hår, dog ikke hvis det filtre... hende her skal en tur i vaskemaskinen og testes, jeg ved at garnet tåler 40 grader og ikke filtre... men man kan aldrig være for sikker, der kan være så meget andet der kan gå galt, men det ville være super med en dukke der kan tåle maskine turen, frem for at blive håndvasket (selvom det er det jeg vil anbefale under alle omstændigheder)

Husk det er sidste dag i dag for at deltage i min give away..
så du kan nå det endnu, jeg finder en vinder i morgen :)
kig forbi min dukke side, måske er det dig der bliver den heldige vinder af en af mine dukker..


tirsdag den 26. marts 2013

Jeg glæder mig....

Åh hvor jeg glæder mig til weekenden, så er der tid til at sætte sig og fordybe sig lidt i projekter, jeg gerne vil i gang med og færdiggøre..
 Jeg har fået pakket en Dukke jeg havde på Bestilling, og den er nu på vej til sin nye ejer... glæder mig til at høre hvad hun siger til den... jeg er selv meget glad for hende.. Hun hedder Norma

Signe og Sally er to dukker jeg havde i hovedet længe inden jeg fik dem ned på papir, overført til stof og syet sammen... de må nok være dem jeg er allermest tilfredse med, måske fordi de er blevet lige som jeg ville ha, de ender i en kategori for sig selv som hedder Petit dukker, der er langt meget mere i detaljer, hvilke gør at de tager dobbelt så lang tid at lave, og så er de dobbelt så sjove at sidde med, og de er de dukker der i fremtiden også gerne skulle have garn hår :)
kan afsløre at jeg har en dukke på tegnebrættet, stærkt inspireret af Tigerlilly fra Peter Pan..

(lige en masse skønne billeder til jer af signe og Sally.)

 Fin jakke og Tyl skørt som strutter
Stor butterfly

 Jakkens ryg har fine detaljer
 Som ses rigtig fint når tyl skørtet er på
Skøn i Dyre print
 Med fine Blonde leggings
 sød krave og knapper


Disse fine bøger fik jeg til min fødselsdag, jeg har ønsket mig to af dem længe, fordi de er fyldt med lækre teknikker, og jeg arbejder lige nu på at bruge garn som hår til dukkerne, så de tåler en tur i maskinen også..
en læmgere process som jeg glæder mig til at arbejde mere med, og alle 3 bøger har fine teknikker til netop dette.

Husk min Give away Hvor du kan vinde din egen dukke, sidste frist er den 31 Marts

Hvad skal du lave i weekenden :)

tirsdag den 19. marts 2013

Give away

Så der der skudt en give away i gang...

Læs mere om det 

fredag den 15. marts 2013

Praktik..

Jeg er startet praktik, i rema 1000.. Har nu været der siden starten af februar.. Og jeg er virkelig glad for det.. Det betyder også at der ikke er meget tid hjemme.. Ikke så meget krea og syning.. Men den tid der er nyder jeg meget, jeg nyder at jeg igen kan sige go weekend og holde en weekend, sætte pris på de timer i døgnet jeg har fritid. Alt i alt er jeg virkelig glad for den praktik plads jeg har fået og det går den rigtige vej...

Lidt kreahygge bliver det da til, der bliver stadig puslet om dukker, disse to, er to større piger... Som kommer til salg på dukke siden efter weekenden..

Super dejlig weekend til jer alle sammen..

lørdag den 9. marts 2013

Små sysler..

Marts er den måned der sker mest hos os.. kalenderen er fyldt med fødselsdage, både min og en masse andre skønne menneskers... så Der bliver hygge lidt om dukkerne ved en hver ledig mulighed, og Arbejdet på bestillinger.

Det er så hyggeligt at arbejde på dukkerne, et par stykker mere er snart klar til salg på bloggen, en enkel i mit ultimative yndlings orange blomstret retro stof, med skønne blå øjne..
Og jeg går lidt med tanke om at give et par dukker væk i en give away.. Mon nogen kunne være interesseret i det...??

Ønsker jer en rigtig God lørdag, jeg vil drage til fødselsdag hos min skønne svigermor..



søndag den 3. marts 2013

Flere søde piger.

 Malou
 Thilde
Sofie

Er nu sat til salg lige her :)
go søndag

lørdag den 2. marts 2013

Det sidste lapper

Weeee endelig kan jeg komme i gang med tæppet, og nøj hvor har jeg glædet mig meget.

de sidste lapper er nu i hus... og og jeg har pakket alle sammen ud af deres konvolutter, nu skal der leges og lægges puslespil..

 Fra Laila
 Fra Britta

Kan se at nogen af jer allerede er færdige, hvis der er flere af jer der har færdig tæppe vil jeg meget gerne se det, send mig gerne et link i kommentar feltet..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails