mandag den 21. maj 2012

Dumme bluse... hvad gør jeg forkert?

Har længe ville sy de fine bluser som er i EG sybog, men det virker åbenbart ikke for mig med kantbånd, jeg kan ikke få det pænt, og slet ikke i bunden/enderne. jeg har heldigvis ikke klippet blusen i det brune med køerne endnu, og gør det ikke før jeg har fået styr på den første prøve bluse.
 Den eneste løsning jeg kan se er at klippe den buede kant af i bunden og sy et lige stykke på. og så kante det, for det med slids og kantbånd virker ikke for mig.

søndag den 20. maj 2012

Søndags hygge

Måske burde man være ude i solen, men sådan bliver det ikke i dag, jeg har en masse jeg gerne vil nå.
 Børnehave Rygsæk, et projekt jeg har haft gang i længe, det har taget mig lang tid at få mønsteret til at passe, og det hele driller godt nok, men synes alt med kantbånd driller ;)

 Der er klippet stof til en byttehandel, jeg har gang i med Ellen :)

 Tofine net er også blevet lavet i løbet weekenden, i fine stoffer, jeg ved ikke hvad de skal bruges til, det var ikke planen at jeg skulle sy dem, de blev bare til :) fantastisk når kreativiteten bare slå over på auto.
det er helt sikkert ikke sidste gang jeg syr et par stykker af dem, de er oplagte til et reste syprojekt :)
de her måler ca. 30 x 40 cm
God søndag.

søndag den 13. maj 2012

På tørresnoren hænger.....(mange billeder)

 Hænger der lige nu alle disse skønne stoffer, enkelte sengesæt, men det meste nye stykker stof, jeg glæder mig til bruge det og enkelte bliver lagt til salg/byt.
 
 

God Søndag

tirsdag den 8. maj 2012

broderier fra gamle tider.

 Jeg har ikke meget overskud for tiden, det bliver ikke til meget udført kreativitet på hjemmefronten, jeg er træt hele tiden og orker intet fra jeg kommer ind af døren, dog er de kreative ide´r der endnu... og det bliver til en smule Rya syning ,så den er ikke helt væk, 

Jeg var så heldig på mit sidste loppemarked faldt jeg over en kasse fyldt med broderi godter, garn, stramaj stof, ufærdige stramajer, og enkelte endnu ikke begyndte, der var oven i købet et Rya kit imellem(det fik moren:)... så fine alle sammen, har længe ville sy tasker og puder med broderier og stramajer, og da damen tilbød mig at jeg kunne få hele kassen for en flad 20ér slog jeg selvfølgelig til, ikke at jeg mangler stramaj garn eller noget, har jeg længe samlet på, så jeg har meget liggende af uldganer i fine farver.
kufferten er redet fra storskrald, den er virkelig fin, den måler 30 x 20 cm og er i super fin stand, og jeg har ledt efter en lille (ikke pap) kuffert til at kunne tage lidt til kreativiteten med på diverse udflugts ture. eller måske bare opbevare broderi tingene i, da den har fine små lommer i låget.
Den fik en omgang læderfedt og en fugtig klud efterfulgt af en god lufte tur, og nu er den fin igen.
 Jeg skal have renset enkelte broderier, men er det nok bare at smide dem i vaskemaskinen ved 30 grader, eller skal der gås mere varsomt til værks, jeg har før læst noget om sødmælk 24 timer efterfulgt af en kogning i rent vand, men det lyder ret vildt. er der nogen af jer der har en anden metode?
Jeg håber lysten snart er tilbage, både til blog,kreative projekter og hverdagen, det er så træls ikke at ha overskud til noget.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails