onsdag den 4. maj 2011

tik tak tik tik tak.



Jeg har virkelig haft en del til at fylde i mit hoved, og hver dag har jeg tænkt nu skal jeg lige ind på bloggen, men det er som om at alt tiden bare forsvinder med ansøgninger, uafklaret sager her og der, loppemarkedet jeg holder med familien osv.. så det er som om at alt bare fylder, så hvis jeg ikke er så aktiv på bloggen er det ikke med mine gode vilje, men jeg må preoitere andre ting først.

jeg har endelig fået sendt alle ansøgninger afsted, og det trak tænder ud kan jeg sige, det er og vil altid være svært for mig at sælge mig selv på skrift, nok mest fordi jeg ikke er typen der ønsker at være midtpunkt og gøre mig bemærket, hvilke også gør det svært for mig at skulle sælge mig selv med en ansøgning, men synes da jeg har gjort det godt, nu er spørgsmålet bare om jeg får en elev plads, eller om der ikke er neget at hente nogen steder.

Jeg følger stadig med hos mange af jer, og i laver stadig nogle vildt fede ting hver især, og i giver mig tons af indspiration til gode projekter. jeg håber i alle har det godt, og glæder mig til at kunne fremvise endnu flere projekter fra mig.

Kærlige Tanker til jer
-Sara

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails