mandag den 29. november 2010

Sne fri.


Jeg holder sne fri i dag, mit tog var 40 min forsinket i dag, og efter at ha ventet 30 min, blev toget aflyst, så jeg valgte altså at gå hjem i varmen, alt er kaos rundt omkring.

Så jeg har sat mig i sofaen med morgentv kørende, det nye boligliv og endnu et projekt, et julekalender med broderet tog, nogen vil måske sige det er da sent at gå i gang med det, mens andre mener det er tidligt, men nej, jeg har bare lyst til at lave en fin kalender som jo nok en dag skal bruges.
men i dag har jeg bare lyst til at brodere lidt med en varm kop the, og tv´et kørende.

Hvad med jer: er i lammet af sne kaoset?

Kh Sara

fredag den 26. november 2010

Hvad med dig?


Der har ikke været meget tid til kreahygge, men alligevel er det blevet til en del, jeg har fået lavet pakke kalender gaven færdig, og jeg glæder mig sådan til min nisseven skal åbne den :) og så er der blevet leget med perler, jeg har altid en glas med perle figurer (mest hjerter) stående, for de kan bruges til alt. så glasset er fyldt op igen, sådan da, det nåde at være fyldt men er allerede halv fyldt igen ;) jeg har syet nålepuder i lange baner, havde lidt stof rester og en stor lyst til at prøve at sy Log Cabin, så det endte med en masse firkanter i Log cabin, sådan ca 20, 8 af dem blev til nålepuder, og resten skal sættes sammen til en pude.
 der er flettet flere stjerner og lavet perle svampe til min trolde gren og til at pynte julegaverne.
jeg har virkelig mange projekter i gang, hvordan kan det lade sig gøre at skabe så mange projekter for sig selv? hvad med dig, har du mange projekter liggende?
Min liste af ting jeg gerne ville kunne sidde med hele tiden ville være uendelig lang
, og hver gang en ny er streget ud kommer der lige 2 nye på tror det er en typisk kreating. men jeg elsker at jeg altid lige kan hive et projekt frem og arbejde lidt videre på. og jeg høre tit for det, hvordan kan du hele tiden finde på noget nyt at lave? eller: jeg synes altid du er i gang med noget nyt.
 hvad siger din familie og venner til dine kreative påfund?

Jeg ved i hvert fald at jeg ville ikke kunne holde ud ikke at ha noget at kreahygge med, så hellere ha 10 projekter end ingen.
Undskyld dårlig billed, men der er aldrig lyst nok når jeg er hjemme

fredag den 19. november 2010

Så er det weekend, og for mit vedkommende står den på kreahygge. og forhåbentlig en del af den, jeg skal ha lavet gave færdig til pakke kalenderen :) og et lille sneak peak af et projekt, jeg arbejder lige nu på en DIY der bland andet indenholder aviser, ballonger og tapet klister, en masse glimmer og en sjat maling, jeg håber i hvert fald den bliver færdig til tiden.:)

hyacinterne har fået farvet kugler i vandet, synes det ser vildt fedt ud, med den pink neon farve i bunden og så jeg ville lige dele det med jer.

Og så her jeg modtaget papir, SKØØØØØNT papir og tapet og fint stof fra Junette, nøj jeg nænner næsten ikke at bruge noget af det, og 1000 tak Junette.

Ha en dejlig fredag der ude.

torsdag den 18. november 2010

Et link til jer :)

Den her side er helt sikker værd at gå ombord i, især for børnefamilier. det er det rene Shane Brox univers, med masser af knaldgode ide´r til leg og kreativitet med børn, og så er det vist lige en side farmand vil kunne forstå, igne glitter stads ;) en rigtig drenge side.
jeg har fuldt ham længe og synes han er rigtig go, og fuld af ide´r.


mandag den 15. november 2010

weekenden i billeder.

Der er blevet leget med farver, og julegave ide´r både til familien og nisseven og så er julepynten er så småt ved at komme frem :)

torsdag den 11. november 2010

Det køre bare :)

 Jeg har desværre ikke ligeså meget til til bloggen, som jeg gerne vil, men jeg skal ind og bruge 5 min om dagen, bare lige for at følge med i det nyeste, og min computer står trofast og klar til at vise mig hvad der sker hos jer ude i blogverden, jeg håber når jeg er kommet ordentlig ind i det hele, så bliver overskuet måske lidt større, men de sidste par uger har jeg virkelig været brugt op når jeg kom hjem, nogen dag mere end andre.

Jeg lære en hel masse, og bliver gladere og gladere for den her uddannelse, Hele ugen har vi haft flere projekter, var har arbejdet med montering af folie, som den fine tekst på det sorte skilt, og jeg har leget lidt med visitkort, papir og postkort til mig selv :)
 Vi har også arbejdet med Piktogrammer, fed process, at sidde med den første streg på et stykke papir, arbejde videre på computeren, og så skære det ud med plotter, så det kunne monteres på plader :o)  er helt overvælget, over hvor fed en udd, det er. og det er helt sikkert den hylde jeg skal blive på.
Jeg har hele ugen siddet og leget med mønstre og farver og værktøjer. og hver dag bliver jeg overrasket over hvad men kan lave i et program.
Min lære har været så sød at forære mig disse fine bomulds blonder, fra den gang hun havde butik, og syede tøj,hun mene jeg nok skulle få dem brugt en dag :)
Og jeg har fået foldet et par stjerner i stof. alla Sofie Legarth, som også har en give away med de skønne stjerner, eller Marianne, som har lavet en hel hær af skønne stjerner, og også har lavet en fin lille hjælpe guide til hvordan du laver dem :)
kassen er et lille hygge projekt der måtte prøves af.

tirsdag den 2. november 2010

Lidt af det der sker hos mig.

Jeg har ikke haft den vilde tid til kreativitet, men der har alligevel været en masse at lave.

Den sidste uge har der været en masse nyt at lære mindre søvn og nye indtryk, det har været super spændende at starte op, selvom vi ikke er kommet rigtig i gang, vi skal de næste uger ha kendskab til programmer og maskiner.
Vi har arbejdet med facader og enkelte computer teknikker, frugt manden neden under er lavet af alle grønsager og frugter der er på den hvide flade. så har lært at klippe og sætte ind, duplikere og kopiere :) og der er stadig lang vej endnu.

(arbejdet med Adobe Photoshop)
Grønthandleren valgte jeg at bruge til den første opgave, At redesigne en butiks facade som vi selv synes den skulle være, vi valgte hver især en facade som vi synes var grim, og skulle så lave den om som vi ville, jeg havde desværre ingen kendskab til programmer, så den blev pænt tegnet på papir. selve metode det blev gjort på havde intet at sige, opgaven gik ud på at få kendskab til hvad det er man lægger mærke til på en facade, samt hvad farver, form og plads gør ved helheden.

alt i alt gik opgaven rigtig godt, og den blev fremlagt og diskuteret i klassen. så jeg er tilfreds med min første opgave.

(Grønthandler i Roskilde)
Jeg valgte at fjerne reklamer i vinduerne og metal stativerne foran butikken, for i stedet at give lys til butikken, og plads til enkelte kasser til årstidens frugt og grønt, selv er jeg ikke stor fan at der der små grønthandlere, men det er ikke fordi deres vare er dårlige, de er som regel meget mere friske, men deres udsende, det virker altid kaotisk og rodet, og især når man kommer indenfor, og i byen hvor jeg bor er der virkelig mange, og de ligger tæt på hinanden, helst med en butik i mellem. så mit valg faldt på den grimme grønt handler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails