onsdag den 30. juni 2010

En taske mere.


Ville lige vise jer endnu en taske jeg fik syet her til aften.
der er nogle ændringer i mønstret, så den er blevet meget bedere, og i rigtig lækre farver, en rigtig dejlig sommer taske.

Taske kan bestilles hvis der er nogen der skulle ønske det, så send mig endelig en mail :)

Gårsdagens kreativiteter.


I går stod den på varme og indendørs hygge med symaskinen :) jeg fik syet mig en taske til når vi skal på ferie, den er praktisk til strand og de små ture vi har planer om, den er syet i bomulds sengelinned i fine baige og brune farver, da den er syet ens både indvendig og udvendig kan den vendes, så den ene side er med fine roser og den anden er i striber. utroligt hvad man kan sy med firkanter :) ret nem taske, og den skal helt sikkert også sys i retro stof i lækre farver, dog uden at den skal kunne venes og den skal ha lomme til mobilen og snor til nøglerne.


Lidt muffin magneter blev det også til, har jeg længe ville ha lavet, men ikke lige fundet tiden til. og så pynter de så fint på køleskabet :)ha en dejlig dag derude.

fredag den 25. juni 2010

FERIE FERIE FERIE......................!

Jaah.. så er der ferie, og jeg har glædet mig som et lille barn, jeg trænger til at slappe af og være lidt hjemme og hygge for mig selv. 7 ugers ferie er hermed startet :) og en lille mini ferie til Fyn venter lige rundt om hjørnet, det bliver super skønt.

De sidste dage er der kommet lidt lækkert i post kassen fra forskellige blogdamer :)

Stine har været så sød at kopirer nogle indlæg i hendes verden til mig, og det er jeg virkelig glad for, tænk at være så stor hjertet bare at give sig tid til det :) mange 1000 tak Stine.

De fine hæklede ting har jeg vundet hos Micha, den fine muffin er lige til at spise ;oP Heldige mig.

Det skønne 60ér tørklæde har jeg så heldig som jer nu er, vundet hos Sasha. og det er allerede blevet brugt flittigt :)

sad i går og legede lidt med ståltråd stof og perler, og der kom disse to fine uroér ud af det, den ene til stuen og den andet håber jeg at jeg kan få plads til i køkkenet. jeg elsker fugle og har en hel del liggende af de skønne påske fugle, købt i tiger, 10kr for 8 fugle. og de kan bruges til lidt af hvert :)

nu vil jeg nyde at jeg har fri, ha en dejlig dag der ude i bloglandia.

Kh Sara


torsdag den 17. juni 2010

gaver og byt.

Jeg har været lidt bagud med forskellige projekter, skolen har fyldt en del, da vi snart går på sommerferie, så SU skal sikres, planerne for skole start efter sommerferien skal også på plads.
men det kommer alt sammen hen af vejen, men nu trænger jeg altså også til ferie, en uge endnu og så skal der slappes af, blogges og hygges med familien og vennerne, som jeg også har haft for lidt tid til på det sidste.
ferien går til fyn i år, med telt og cykler, og jeg glæder mig helt vildt :)
Jeg har også fået lidt godter ind af døren den sidste uge.

De fine armbånd har jeg Vundet Hos Line, de er bare så fine. og de skal tages i brug lørdag, hvor vi skal til bryllup.
De fine stof har jeg Byttet med Julie.
Tapetet er byttet med Karina, og hun har været så sød at sende lidt ekstra lækre sager med, man bliver altid så glad : glæder mig til at sidde og hygge med det lækre papir. mange tak Karina.
Er der nogen der har en god ide til hvad man bare SKAL opleve på fyn, jeg skal i hvert fald i alle de genbrugsbutikker jeg finder. :)
Skal i på ferie i år? og hvor går turen til?
Ha en dejlig dag :)

torsdag den 10. juni 2010

Målet er nået.


De 200 faste læsere er nu opnået,
så jeg søsætter min give away her til aften.
Og da i jo er så glade for pølsehunden jeg tidligere har lavet er det jo oplagt at gøre den til en mulig gevinst.

Jeg vil nemlig gøre det sådan at den der vinder, frit kan vælge mellem en Ugle eller en Pølsehund.
evt. syet i drenge eller pige farver, eller hvad den heldige nu ønsker :)
og der vil nok også komme trøste præmier på.

reglerne er så simple at du skal bare smide en kommentar til dette indlæg, ikke noget med lodder eller noget. bare en fin kommentar.
din kommentar skal være i hus senest:
31. Juli

Men du er selvfølgelig velkommen til at låne mit billed og linke hvis du ønsker. det skal du i hvert fald ikke høre for.

håber i har lyst til at være med.

held og lykke.

Kh Sara Bournonville.

onsdag den 9. juni 2010

Næsten 200 faste læsere.

Jeg må indrømme jeg er en lille smule rørt over at der er så mange der har meldt sig som fast læser hos mig. jeg er 1 fra at runde de 200.
og det skal da også udløse en give away hos mig, det er snart alt for længe siden jeg har haft sådan en.

men hvad skal jeg dog finde på?

Er der mon nogen af jer derude der har en god ide til hvad jeg kan lave til Give away præmie.?

Kh Sara

fredag den 4. juni 2010

Hold da helt op.

Hold da op. må indrømme jeg er lidt i en glad chok tilstand, havde ikke regnet med at der ville være så mange der kunne lig hunden, mange tak for alle de dejlige kommentere, det er da helt overvældede,

Jeg vil meget gerne sende mønster til jer alle, men jeg gør det sådan at alle får samme mønster som Birthe, og så er det op til jer at lave nogle få ændringer i mønstret, som at tegne halen direkte hen på kroppen, lave øre og maven længere, enkelt og på den må bliver den også mere personlig, (det er ikke så svært som det måske lyder.)

send mig en mail hvis mønster ønskes.
Mønster sendes ikke mere.

i mellem tiden kan i jo nyde to nye hunde som blev til i aften, igen uden øjne, for jeg skal lige finde ud af hvordan jeg vil ha dem. der ligger flere hunde klar til syning, så måske kuldet vokser inden længe. jeg skal også ha syet halsbånd til dem tror jeg, det kunne da være ret sejt :)

Manden og jeg har været en tur i Slagelse, og jeg kunne som altid ikke dy mig for lige at tage et kig i de genbrugs butikker vi kom forbi, og synes selv det gav pote.

det fine cirkus stof er jeg helt syg med, kunne ikke lade være at grine da jeg så det, der sker en hel masse, Høns der gynger, elefanter der tryller, klovne der fjoller osv. der sker en hel masse, og det måtte altså med hjem.

Damen i butikken gav mig en meget fin pose (synes jeg selv) en fin favør pose, som kan bruges til lidt af hvert, der er en lille færdsels tavle, på den ene side med tomme rum hvor der mangler de rigtige skilte, på den anden siden er tavlerne som høre til de forskellige steder, synes lige i skulle se den :)Ha en dejlig aften.

tirsdag den 1. juni 2010

Hvor er det længe siden,

Det føles som en evighed siden jeg har være rundt og kigge i blogland, men der er også sket meget, og jeg føler jeg er gået glip af en masse hos jer alle sammen.
Jeg har ligget syg, blevet rask og har nu lige haft endnu en dag hvor jeg har været syg, hmm føler mig en smule uheldig.

Jeg har sørme også fået briller nu, var nede og få tjekket mine øjne for lidt over 14 dage siden, fordi jeg i meget lang tid har kæmpet med hovedpine døgnet rundt, så har både stoppe alt medicin og ændret kost, og så fik jeg lige tjekket mine øjne. har før haft briller, læse briller, i en +1, men er så gået over til -3 og -3,2 og noget med en bygningsfejl, fik virkelig et chok, var slet ikke klar over at det var så meget, havde godt på fornemmelsen at mine øjne måske ikke var i top.
men nu har jeg altså fået briller, en svær ting at vænne sig til, men det har hjulpet på min hovdepine, Er meget glad for solbrillerne, dem får jeg nok brugt mest.

Ville også lige vise jer det skønne stof jeg har byttet mig til hos Mette, er virkelig vild med det,

Og dette skønne tapet har jeg byttet mig til hos Malene, super fint, er vild med de gule blomster.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails