tirsdag den 18. maj 2010

Nyt halstørklæde, og så kommer solen ;)

Jeg fik endelig taget mig noget tid til at sy mig et halstørklæde i dag, og fandt også en ny ide til det fine ponpon garn jeg tidligere også har brugt til Påske får, noget af en udfordring at sy det på, men det ser super fedt ud.
jeg blev klar over en ting da jeg klippede stof, JEG HAR IKKE NOK af alle de skønne Retro stoffer der findes. har kun meget små stykker at lege med, så det skal der laves om på :)

men jeg er super glad for min nye tørklæde.

søndag den 16. maj 2010

Jeg er langt bagud.

jeg ved det godt, jeg har ikke nået så meget på bloggen som jeg gerne vil. men der er været så meget. men jeg ville lige vise jer hvad jeg har fået, og hvad jeg har byttet mig til.
og hvad et samler gen kan medføre.

denne Amagerhylde har Rebekka Været så sød at sende til mig, hun ville bare ha smidt den ud, og det kunne jeg ikke bære. den skal jeg nok finde en god plads til, :) 1ooo tak Rebekka
Ud over det Har jeg byttet mig lidt stof med Mette, Jeg ville tage et smut forbi hendes side. hun laver nogle fantastiske ting, er specielt vild med hendes version af tapet cirkler og hun har oven i købet lavet en DIY til os der ikke lige er så seje :)
1000 tak for de fine ting Mette.

Og så skulle jeg lave en gave til en pige på 10, og jeg tænkte jeg laver en lav selv smykke sæt. så jeg hev perler frem, og jeg var egentlig godt klar over jeg havde mange perler. men var ikke klar over jeg nærmest kan kalde mig samler, jeg har så meget liggende, (der er kun billeder af noget af det) pænt sorteret i kasser osv.. men det er hvad mange års samler gen kan blive til :)
ud over perler har jeg et hav af palietter og simili sten til pynt og andre gode projekter, og når det nu var fremme kunne jeg jo ikke lade være at blive indspireret til lidt af hvert, så stuen har flydt med perler og dimser, papir, bånd,snor og lim, fik lavet lidt forskellige uroér og fine fugle, Jeg ELSKER perler, palietter, det er ren prinsesse pynt, men hold op hvor er det skønt at sidde med.

Så kald mig bare samler.

Jeg er i hvert fald en stolt en af slagsen.

De fine fugle.
Hvis du står og mangler lidt perler eller andet, så ved du hvor du kan finde det :)

søndag den 9. maj 2010

lidt byt, og lidt genbrug.

Har været en tur i den lokale genbrug. og har haft gang i lidt bytterier, ud over det har der været tid til lidt små projekter også. Har lavet stjerner og svampe til Trolde grenen i stuen. fordi jeg jo var så heldig at få nogle fine ophæng fra Ann Kristin sammen med den skønne pude jeg vandt. så synes der manglede nogle flere svampe til grenen :)Ud over det har jeg fået malet og tapetseret de kedelige rammer fra IKEA, som skal op på den ene hvide væg vi har i stuen, fyldt med billeder af familie, tror det bliver super godt. så jeg må ha fat i flere kedelig rammer og mere forskelligt tapet.

de her skønheder er fundet i den lokale genbrug, er rigtig glad for det med ballonger skyer og regnbuer.

Disse fine stoffer har jeg byttet mig til hos Siri, dejlig store stykker til lidt større projekter og så i dejlig skønne farver. Tak for den rigtig fine bytter Siri

Jeg har stadig en masse stof jeg gerne bytter eller sælger, inden på min Bytte blog, som du kan finde
her.

torsdag den 6. maj 2010

På tur i den STORE by.


Søster og jeg var i går på en hygge tur til KBH, vi har haft det rigtig rigtig sjovt. er længe siden jeg har hygget mig så meget. og jeg må lige sige det trængte jeg virkelig til, vi tog turen ned gennem strøget, en butik efter den anden, endte i Nyhavn og nød solen lidt der og fik taget masser af billeder af alt muligt (billeder kommer ind senere.). og tog så en Cykeltaxi tilbage til rådhuspladsen gennem de små gader hvor der efter min mening ligger de skønneste forretninger. og det skal lige siges jeg er overhovedet ikke kendt i KBH på ingen måder. og det er normalt sådanne ting der skrammer mig mest ved nye STORE steder. men hold op jeg hyggede mig. vi gik en tur på Ribleys belive it or not museum , vi sendte postkort hjem til mor fra storbyen ;) og turen gik derefter til fiske torvet hvor vi spiste lækkert mad og så lidt flere butikker inden vi skulle ind og se The crazies, (jeg er gyser elsker).

men det blev da til lidt små ting specielt er jeg ret glad for mummi gave papiret, og er lidt ked af jeg ikke købte en rulle eller to mere. men pyt det skal ikke bruges som gave papir alligevel :)

De her skønheder. kom med posten i dag, de er bare så fine. og passer perfekt. de skal nok blive brugt mange gange gennem sommeren. jeg har været så heldig at vinde dem i Birthe´s Give away. er man lige heldig eller hvad ;)

Og træet er blevet færdig. i sig selv er det en fint billed fuld af farver, men det er også en opslagstavle, som skal hænge over mit forhåbentlig snart arbejdsbord. og pynte og give gode ide´r.
Den fine dåse fik jeg af min Lillesøs i mandags, hun Hjælper lige nu en ven med at tage på markeder og sælge LÆKKER røget spegepølse, og hun tog den her med hjem til mig, er rigtig glad for den og så er den enorm stor 3,8 liter ;) så nu er der en fin bøtte til ALT melet fra en pose og lidt til. selvom det ikke er en Erik kold er den nu helt fantastisk.


Tapetet her har jeg byttet mig til hos Laura, det kom også med posten i dag, er helt syg med det ved dog ikke helt hvad det skal ende med, men det kommer nok.

Ha en dejlig aften der ude.

søndag den 2. maj 2010

Vind lækker Street art til Cyklen


Jeg er simpelt hent nød til at vise jer den her give away hos den som altid ide fyldte Stine Hoelgaard, jeg er såååå vild med hendes nye dille, iden om at strikke/hækle Grafitti og pynte byen gader i skønne farver. man burde selv gøre det, tænker det må gi et lækkert kreafix at pynte gaden, for egentlig er det vel ikke forkert, måske synes nogen det er grimt men så kan det jo nemt fjernes i forehold til det tit meget grimme Gade grafitti der fylder hver en væg rundt i byerne.
synes i skal tage et kig forbi Stine og læse nogle af hendes tidligere indlæg om Street art. for hun har lavet nogle rimelig fede ting. og måske du har set dem i gade billedet ?

Husk endelig hendes Give away hvor du har mulighed for at vinde lækker Street art til cyklen.
men i må da også godt lade være så er min chance også større ;)

lørdag den 1. maj 2010

Barbapapa billed til Bastian og lidt andre projekter.

Jeg har ikke været meget aktiv på bloggen de sidste dage, men i denne uge har der været en del der skulle klares og nogle ting at lave. som dette Barbapapa billed i størrelsen 100 x 100, som skulle bruges til en fødselsdagsgave i dag til mig nevø, det har taget det meste af ugens tid :) og han blev super glad, for ikke at tale om min søster, hun blev godt nok også glad. så jeg er rigtig tilfreds med billedet.

lidt billeder fra male processen.

ud over det har jeg fået færdig gjort en kasse jeg havde. den har været malet og stået klar til lidt tapet sjov, så nu er det prøvet af, synes selv den blev fin med små charmerende fejl her og der. men elsker det lære proces der er i arbejdet.


ud over det er jeg i gang med lidt sy projekt også, men det skal i nok se mere til.
I morgen står den på konfirmation og hygge med svigerfamilien.

ha en skøn aften.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails