tirsdag den 30. marts 2010

Jeg måtte bare vise jer denne side.

Jeg Måtte bare vise jer denne skønne side Virkverket, jeg er blevet helt forelsket i alle de skønne ide´r og projekter Annika viser frem, og nogle af de søde hæklede dyr, robotter og biler har hun tilmed delt opskrifterne på,
så hvis man endnu ikke har lært at hækle er der gode muligheder for inspiration her.

Jeg tror i hvert fald at mine hæklenåle skal frem igen snart, for den hæklede Robot er da bare skøn. ville eje en hel kasse fuld hvis jeg kunne :)God påske til jer alle :)

mandag den 29. marts 2010

Ugler.

Jeg har været så heldig at få lov til at låne en symaskine af min lære, i påsken. så jeg har fået syet nogle ugler som jeg længe har ville sy, det er super lækkert at ha en symaskine der virker ;)

Så jeg har syet applikationer for første gang, og det var faktisk rimelig nemt. så der er allerede flere ugler på vej, også nogen som jeg håber kommer ind på min bytte blog, hvor jeg vil prøve at bytte dem.

Lækkert papir og go Læsning.

Posten har været forbi igen, med flere skønne gaver :)Har vundet dette skønne papir hos Tusindfryd. super lækkert og ved også hvad jeg vil bruge det til. det kunne blive super flot bag billeder i billedrammer, har en plan om at lave en fin familie væg fyldt med gamle og nye rammer med billeder af den kære familie. tror det kunne blive en fin blanding ag gammel, nyt og farve. er rigtig glad for Papiret, mange tak Wenche.


Denne vildt gode bog vandt jeg hos Mrs. Fittipaldi
og jeg har allerede kigget dem igennem rigtig mange gang. den er super fuld af gode ide´r mange tak June.

torsdag den 25. marts 2010

Malumsen holder sin første Give away.

Nogen gange kan man bare være så heldig. og det må siges at Malene, som har siden Malumsen godt nok har været heldig med sin svigermor :) som hun har en god veninde som sælger stof og stofprøverne har hendes svigermor skaffet hende. heldige asen ;) men men men.... så kommer det bedste. hun vil gerne dele ud af det, til hele 3 heldige, som får muligheden for at vinde en lækker stofpakke. hvis du gerne vil ha muligheden for at få fingre i en lækker stof pakke så skal du bare besøge Malene

onsdag den 24. marts 2010

Skøne give away og forhåbentlig en lækker tur til USA.


må indrømme jeg er rimelig misundelig. ville da gerne en tur til udlandet :)
men håber du får en rigtig lækker tur Christina.
i mellemtiden kan vi blog damer, deltage i hendes super skønne give away, med hele 3 præmier.
det er bare at smutte forbi Krudtuglens mor. og deltage.

søndag den 21. marts 2010

flettet tasker.

Jeg faldt første gang over de skønne flettede tasker hos Ecoist
er vild med den ide med at genbruge matrialer vi ellers så glædeligt og uden at tænke over det smidder ud. men måske kan billederne her, få dig til at se muligheder i meget af det du ellers ville smide ud.

siden er go som inspiration til selv at gå i gang med at flette. og det behøver ikke være en taske man starter med. et armbånd kan være en go start. og en go måde at lære at flette og sy sammen på.
fremgangs måden kan du se her.

Dette armbån er den nemmeste måde at komme i gang på. og så er det jo en fin lille en.

selv er jeg ret vild med denne taske oven over.




Billederne er lånt fra siden Ecoist.

lørdag den 20. marts 2010

min flettet pung. og link til hvordan du gør.


Måske er der nogen af jer der gerne vil lære hvordan man gør så jeg er gået på nettet og har fundet en genial side til jer.

kig her: candy wrapper purse.

Jeg har længe lavet de her tasker og har lært det ud fra en video på you tube, hvor man ser en herre sidde og flette taskerne, og så har jeg kigget meget på de tasker der er i butikkerne, og teknikken er fraktisk ret nem.
jeg synes personligt at de sværeste er at sy lynlåsen i.

skal tasken være smallere i toppen end bunden laves de flettede stykker bare gradvist mindre.
men mønstret er hele vejen igennem kun et stykke på et x antal mål som foldes og flettes ind i hinanden. så det er pille og folde arbejde.
så håber i kan bruge linkene.

glæder mig til at se jeres fine tasker og punge.

nyt i bytte bloggen og en fed give away i julies Kreahule

Så er der kommet lidt nyt stof i bytte/ bloggen. kig forbi her. og skriv endelig en mail eller lag din mail hvis der er noget du ønsker at bytte?
Måske virker den måske ikke, jeg fik da snydt min symaskine til at sy en lille smule, men så gad den heller ikke mere, der kom en fin nøglesnor ud af projekt red symaskinen.
jeg må nok i gang med at spare op til en ny, så må det bare være sådan. er der nogen der har en maskine de vil anbefale? som heller ikke er vildt dyr?

Give away
Og så er der jo lige denne skønne give away hos Julie
er den ikke bare skøn, jeg ville virkelig gerne eje den.
skynd dig ind forbi julie og deltag,Link

torsdag den 18. marts 2010

Påske på grenen.

I denne uge´s Hendes verden, under Ideer til boligen er der en ide til de sødeste og nemmeste får, jeg har bare valgt at peppe mine lidt op og give dem lidt farve, garnet er købt i Rema til en 5ér stykket, og det er bare at klippe de søde får ud i pap, og så klippe ponponerne ud af garnet og lime dem på, og vupti et par får er nu flyttet ind på min fine nye troldegren med lys, som jeg har fået af svigermor og svigerfar i fødselsdags gave, og den skal nok blive brugt flittigt, og der er masser plads til skønne små projekter der skal vises frem :)

Jeg ville også lige henvise til Lone´s skønne påske får, måske man skulle lave et par stykker af dem også :) tror de kunne være fine i ponpon garnet.

Give away Hos Lille Lindell.


Så er der jo lige den her super lækre give away hos Charlotte som har den nyopdaget (for mig) skønne side LilleLindell hvor hun udlodder sin første give away med de skønneste stoffer. jeg ville ønske det var mit skab som jeg kunne åbne og se så fine stoffer. og jeg ved i hvert fald også hvad noget af stoffet skulle bruges til :)

skynd dig forbi inden den 10 April kl: 20.00.

tirsdag den 16. marts 2010

Mit navn det står med..........!! Gækkebrev i stof.

kender i det at man bare gerne vil lave et eller andet men man kan ikke fordi ens symaskine er i stykker - Det gør jeg :(

Nå men pyt nu med det. jeg tænkte jeg ville vise jer hvad jeg har lavet færdig i går. Små fine gækkebreve klippet i stof. og jeg vil da også vise jer hvordan.
så her kommer en lille Tutorial / DIY fra mig.
Først skal der samles materialer sammen, og du skal bruge:

Sukker El. vandbaseret lim (forklaring følger)
Stofrester
lille saks eller hvad man nu ønsker at klippe med.
en rund form til at tegne efter. jeg tog min tape rulle da den passede fint i størrelsen
en blyand el. andet til at tegne med.

Det første du gør er at tegne og klippe en cirkel eller en firkant ud af et stykke stof.


Cirklen foldes halvt, sådan herden halve cirkel foldes så igen Halvt.
Og foldes en sidste gang sådan her.
Og så er det ellers bare at klippe, til man synes man har opnået det mønster man ønsker.
Og når man har klippet en masse, så skal de stives af. og nu kommer forklaringen med sukkeret :)
Man tager en skål og kommer lidt halvafkølet kogt (må gerne være varmt) Vand i en skål, og derefter opløser men den ene skefuld sukker efter den anden til vandet næsten ikke kan opløse mere sukker. og nu har du sukkerstivelse. (er mere børnevenligt)
nogen koger også deres sukkerstivelse, men virker fint for mig på denne måde.
Det samme kan gøres med vandopløsligt lim. opløs limen i koldt vand Ca. 3 tsk. lim til en dl vand.
Dyb dine stof gækkebreve i vandet og læg dem til tørre på en plastlomme. og hvis det skal gå lidt stærkere kan man lægge plastlomme oven på radiatoren en 10 min. men bliver pænest hvis det får lov til at tørre langsomt. mine var tørre dagen efter.
Når de så er tørre kan der sættes snor i og dine fine påske klip kan nu hænges op eller gives væk. og mon ikke de kan indbringe et æg eller to :)
God fornøjelse
Ide til et lille vers:

Gæk du søde lille,
ih, du store milde.
Jeg nu venner gække må,
skriver mange prikker små.
Kan du disse prikker tyde,
vil jeg et påskeæg dig yde.

lørdag den 13. marts 2010

jeg kan altså ikke vente, så her er en vinder!!

Da jeg ikke holder noget fødselsdag i dag, har jeg valgt at offentliggøre vinderen af mine give away i dag. for i morgen står den på boller og lagkage og hygge med sviger forældrene.

Først og fremmest. hold da op med deltagere, jeg droppede at tælle lodderne da jeg havde klippet halvdelen.
Det er da helt fantastisk at der er så mange der har deltaget, og ud over det er der kommet en masse nye faste læsere til Og hej til jer.
det er altså noget der varmer at se så mange giver være med :) mange tak til alle som har deltaget, og til dem som ikke var heldige denne gang, så bliver der uden tvivl en give away eller to mere hos mig.

Men nu til det i har ventet på.

Vinderen er:
Pia som har siden Pip som pap
Kan se det er landet hos en der elsker at arbejde med papir, så det kunne da vist ikke være beder. glæder mig meget til at se hvad du får ud af det skønne tapet Pia.
og hvis du lige sender mig en mail med din adresse til Bournonvillehansen.sara@gmail.com
så skal jeg se om jeg ikke kan få sendt tapetet af sted til dig :)

Endnu en gang tak til alle der har deltaget.

Kh Sara

torsdag den 11. marts 2010

jeg er blevet helt forkælet i dag.

Se hvad der er kommet med posten i dag, Gaver :)
den fine taske her jeg vundet hos Lisbeth som har den fantastiske side
koloristas kulørte hurlumhejhus
Jeg var så heldig at vinde hendes fine give away, og der fik jeg denne skønne taske til vanter, huer eller hvad man nu ønsker. jeg tror jeg vil bruge den som taske. den er dejlig stor og så er den så fin. Mange tak Lisbeth :)
Denne gave kom også i dag. den er såå smukt pakket ind at jeg næsten ikke ville pakke den op. :)Og inden i lå den Søde strikke rikke bog som jeg vand hos Camilla som har siden Små mirakler
Ud over det lå der de fineste fulge fra Rie Elise Larsen. Det er næsten alt for meget :) mange mange tak Camilla.

Jeg har også haft lidt Chance aways i gang. den første har jeg byttet med Lisbeth
Skønne stykker stof du har sendt mig lisbeth. håber du bliver glad for klovne stoffet :)
De her fine stykker har jeg bytte med Trine
Mange tak for en fin Chance away, glæder mig til komme i gang med symaskinen igen.Husk nu jeg trækker min give away på lørdag.
så du kan stadig nå at smide lodder i puljen :)

mandag den 8. marts 2010

NY SIDE.



Jeg har oprettet ny blog hvor alt stof og andet jeg bytter ligger. håber du vil tage et kig. og måske der er noget der fanger din interesse :)

Super fin give away.


Denne give away skal du bare tjekke ud. den er super lækker.
og du finder den her.

fredag den 5. marts 2010

gavevandringens heldige deltager.

Så er der fundet nye i gavelegen

Og de heldige der vil modtage en fin gave fra mig er:

TrylleTralle = Gry
Den flyvende kuffert = Annelise
Kærlig hilsen B = Barbara
Kreakriller = Malene
Mosskov design = Anja
Rikkes liv = Rikke R

er i søde at sende mig en mail med jeres adresse? i må meget gerne skrive navn på jeres Blog også.
glæder mig til at sende jer en fin gave.

Kh Sara

Gavevandrings legen.


Denne fine gave lå i min postkasse i dag.
den kommer fra Julia, som har den lækre side The vintage Housefrau.
jeg fik en super fin pung som kan bruges til lidt af hvert. denne her skal bruges til makeup for den har lige den passende str. er rigtig glad for den Julia.
men Jeg har jo deltaget i hendes gavevandring, så det betyder jo at jeg skal give gave til endnu to heldige.
reglerne er de samme som før.
når du modtager gaven, skal den vises frem på egen blog,
og derefter skal du sende den videre til 2 nye. enkelt ik!!

glæder mig til at se hvem der vil være med.

Kh Sara.

torsdag den 4. marts 2010

Gaveleg, chance away og pakker som var det jule aften.

Det er så dejligt at komme hjem til pakker, især på en øv dag.
men i hvert fald var der fuld af pakker til mig i dag.(da jeg kom hjem her til aften.)
2 pakker fra gaveleg og to fra Give aways og en lille chance away :)

Det Fine tapet vandt jeg I den skønne give away som Claudia fra siden Frau Weber
har afholdt. det er bare super skønt og glæder mig til at bruge det til fine projekter.

Den smukke ring og de fine øreringe har jeg vundet i give away,
hos Karina som har den skønne blog Viggehønens Tankeblok


Den fineste lille bunke stof kommer fra Mirjam, som jeg endnu en gang har byttet med. der er kommet nogle virkelig fine stoffer retur, og se en gang, fint stof med bamse og kylling :) er super duber glad for vores byt Mirjam, Mange tak.
Gaveregnen skal jo sendes videre.
Så til det helt store, Gavevandrings-legen
Jep Jeg har deltaget i to Gavelege,

en hos Mette og en hos Malene og faktisk en mere hos The vintage Hausfrau, så når du det ikke denne gang er der mulighed igen senere :)
De to fugle i de skønne farver har jeg modtaget fra Mette, og de hænger nu i stuen og spreder stor glæde :)

Den virkelig skønne taske har jeg modtaget fra Malene, den er bare såå skøn. og den skal bruges/vises frem første gang i morgen :) den er jeg virkelig super glad for.

Så det vil jo sige at jeg skal give 2 gaver videre for hver leg jeg har været med i. Dvs. 4 af jer skønne blog damer vil modtage en fin gave fra mig i løbet af marts!!

De 4 der først melder sig med kommantar, modtager altså en gave fra mig, inden for den nærmeste fremtid. Når gaven er modtaget, skal den vises frem på egen blog, og legen skal sendes videre til 2 andre, på samme måde som her.
(selvfølgelig kan du også vælge at købe gaverne du vil sende videre, hvis du ikke kan/vil lave noget selv)

Glæder mig til at se hvem der først er på pletten :)

tirsdag den 2. marts 2010

Kan du huske?

Først vil jeg lige vise jer hvad posten havde været med da jeg kom hjem fra en laaaang dag i skole.
Jeg har lavet en lille chance away med krudtuglens mor, hun ønskede sig en hæklet Bambi, så endnu en lille fyr har set dagens lys og er nu flyttet hjem til Christina, og jeg har fået den skønneste pakke retur
( jeg er super overvældet) mange mange tak Christina, kan ikke beskrive hvor glad jeg blev.


Se lige en fin palet af skønne stoffer og ren inspiration , glæder mig virkelig til at lave nogle fine ting med det.Kan du huske den?!
Jeg har også været i genbrugsen igen igen. men denne gang fandt jeg noget jeg aldrig havde troet jeg skulle se igen. Vuk den lille ræveunge på bog, havde selv den bog som barn, sammen med VHS bånd. og her for ikke så mange år siden havde jeg en DVD med den. men den forsvandt i flytte rod. Jeg elskede Vuk og gør det stadig. historien om en tapper ræve unge der kommer væk fra sin familie, men møder en rar onkel som han vokser op med. uh.. den kribler helt i mine fingre er helt over glad fordi jeg har fundet denne bog. men kan nogen af jer huske den?


Mere stof til byt/ Chance away
mens jeg var i genbrugsen var der lige mere fint stof der kom med hjem :) og jeg bytter meget gerne af alle 3. og der er mere til byt her.

(1)
(2)
(3)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails