søndag den 29. november 2009

Filt Ugle


Sad i går aftes og lavede uglen ud fra et billed jeg havde fundet på nettet, synes den blev ret sød og nu hvor jeg har lavet et mønster ville jeg gerne dele det med jer. er ked af det desvære blev et billed af mønstret og ikke en fil, men vores scanner er gået i stykker så håber billedet kan give en ide om hvordan det mønstret jeg har brugt skal se ud?


Du skal bruge:
Filt i ønskede farver.
Flamingo kugle. (min er på str. med en appelsin.)
lim(jeg har brugt all around lim)
saks.
Start med at klippe delene i ønskede farver.
Når alle delene er klippet startes der med at man limer bunden på og derefter fjer hele vejen rundt i ønskede farver, næste omgang fjer limes forskudt af forrige række og sådan fortsætter man til man næsten når toppen af kuglen, her sætter man næbet,øjne og øre fast og slutter af med panden. og vupti så er der en sød ugle :)

Hæklet hårbøjle.

Efter jeg i onsdags var hos moren, fik jeg da lige lidt nye bomulds garner med hjem i sækken..så nu kan der hækles sjove ting igen :)

Fik færdiggjort min hæklet hårbøjle, kunne ikke rigtig bestemme mig for farverne i starten så endte med at hækle kugler i alle mulige farver før jeg kom frem til de farver jeg ville ha. men synes selv den er blevet sød..
inspirationen til hårbøjlen er fundet hos The puk projekt


lørdag den 28. november 2009

Ohh Ooooh..

Jeg er helt syg med ugler, og har fundet en masse søde ugler rundt på nettet til lidt god inspiration, er specielt vild med de to filt ugler, så dem må jeg prøve at lave en af dagene.

mandag den 23. november 2009

Fra kreativ dag hjem til hæklepinden.

Dagen i går stod på kreativ hygge med familien, startede dagen med lækre ny bagte boller og kaffe som min kære faster havde sørget for, og så blev der ellers lagt på borde af alverdens pynt og gran til den store guldmedalje, og det blev da til en masse fine juledekorationer fra alle. senere blev der disket op med æblekage og æbleskiver.. Mmm og så blev kreativiteten yderligere udfordret, for min veninde og jeg lærte nogen af de andre at lave origami hjul som kan bruge til smykker pynt og andet sjov. og for at det ikke skal være løgn kom der lige lækker lasagne på bordet til aften som min lillesøster havde stået for at fremtrylle.


Da jeg kom hjem havde jeg helt krilder i fingerne, så jeg gik i gang med at hækle sommerfugle mens bonderøven kørte i fjernsynet, ved ikke hvad jeg skal bruge dem til endnu men det er et nemt hygge projekt og så synes jeg de er så søde..




Lækre ting fra nettet.

1: Deer and xmas tree. 2: Mary jane slippers. 3: The Owls. 4:Hæklet halstørklæder. 5: Æble varmere. 6: Svampe huse. 7:Søde elastikker. 8: Coasters. 9:Waterfall scarf.

Har fundet en masse lækre sider og projekter på nettet som jeg synes jeg ville dele med jer, er især vild med de lækre tøfler og vandfalds halstørklædet dem kommer jeg nok til at lave en gang.

søndag den 15. november 2009

Nogen ting burde ikke være blevet lavet. døm selv!!!

Hmmm...ved ikke helt om jeg skal synes det er dyreplageri..
men stakkels dyr


Så må man godt nok fryse om fødderne.
ja hvis man er vild med ponponer er det da den fede måde at bruge dem på ;)
Kan kun sige NEJ!!!

Ja hvorfor ikke bare satse det hele nu man er igang!!!??!?!

Fede detaljer!!
hippie træsko.... hvorfor egentlig ikke!!
Og lidt lækkert lunt til mændene!!

Synes det er lidt for meget at pynte sig som sit juletræ!!!
stakkels barn.
så er der dømt strik af rester.



luner lækkert når det blæser på stranden!
Jeg tror sku jeg låner mormors dug Gg.

Synes iden med at strikke noget fast i de gamle stiletter er en meget cool ide ;)

Håber de der shorts var et uheld.. !?!?!

Hvorfor strikke en fake ræv når den er strikket af ægte pels?????

Tror ikke lige frem det giver den fede street credits fra vennerne!!

Gad vide hvor den ide kom fra?
Hvad med en ny kjole til nytår i mormor firkanter...???

sulten efter mere: Whatnottocrochet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails