lørdag den 17. januar 2009

recycled candy/ magazine wrapper purse

Uh...har brugt meget af min uge på et lille projekt, har foldet og foldet, syet lidt og foldet lidt mere, og det her er hvad jeg fik ud af det!

Tasken måler 15x30 CM

jeg har brugt 460 stykker papir.

Jeg har brugt blade og reklamer som der jo næsten dagligt vælter ind af døren, ud over det har jeg brugt noget stærkt fiskeline til at sy den sammen med, Billigt projekt, men tidskrævene,
jeg har alligevel brugt alle timer på døgnet jeg havde. og resultatet er jeg vild med, selvom den jeg rigtig ville lave må jeg vente med, for der skal jeg bruge chips poser, kaffe poser og andet papir i samme art. så tasken kan blive mere vandtæt og slidstærk.

så mor du kan godt begynde at samle ind til mig ;)

Lidt billeder fra processen
Jeg har lavet hver strimmel enkelvis til jeg havde 7 strimler.
derefter blev de en efter en syet sammen men stærk fiskeline, og derefter lukket i bunden.
tilsidst syede jeg hanken på.




Link: http://www.youtube.com/watch?v=X3ZjO36ZS4c


søndag den 4. januar 2009

Encustik art også kaldet voksmaling


Jeg er fornylig blevet den stolte ejer af mit helt eget sæt Encaustic art. min mor var så dejlig at forære mig det i julegave, jeg har tidligere set det og prøvet det hos min faster og blev så bidt af det at jeg ønskede mig mit helt eget med det samme,
Det består af voks farver man varmer på en strygejern beregnet til det derefter "maler" man med strygejernet på noget papir specielt beregnet til voksen, mens man sidder og leger med farverne kan man lave billeder af landskaber eller bare abstrakte billeder, kun fantasien sætter grænser.


Her er brugt den enkle teknik, voks på jernet ;) og ned på papiret.. ren leg.Her afprøvede jeg en teknik hvor man gennemvæder en klinex med voks i den ønskede farve derefter lægger man det på papiret og trykker med strygejerne oven på papiret, så der kommer lette plamager af voks og det får voksen til at ligne sten.

Denne teknik blev der også bruge klinex, eller servietter, der bliver servietten lagt på papiret først med klar voks, derefter kommer man ønskede farver på, servietterne suger dog gulv og sølv farverne ekstra meget til sig og det giver en god dybde og effekt i billedet!

her er også brugt servietter men uden gulv eller sølv farverne.

Igen sølv der har suget sig fast på servietten. synes det r blevet super godt billed det her.

Billed lavet med en voks farve.

to farver er der brugt her og afprøvet teknikker med diverse ting der lå i hjemmet!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails